Η Φωτογραφία του 2χρονου Αγοριού, Κλεισμένο στο Ψυγείο, έχει Εξοργίσει το Διαδίκτυο. Η Αντίδραση της Αστυνομίας, θα σας Σοκάρει!

Advertisement
Η Φωτογραφία του 2χρονου Αγοριού, Κλεισμένο στο Ψυγείο, έχει Εξοργίσει το Διαδίκτυο. Η Αντίδραση της Αστυνομίας, θα σας Σοκάρει!
Advertisement

Ένας άντρας από τη Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι η ζωή του έχει γίνει κόλαση, όταν ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του δίχρονου γιου του να κάθεται μέσα σε ψυγείο, και υποστηρίζει ότι ήταν ένα “αστείο”. 

Ο πατέρας κατηγορήθηκε για παιδική κακοποίηση μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας με τη λεζάντα “Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να μεγαλώσω αυτό το παιδί. Η δημοπρασία ξεκινάει στα 0 γιουάν.”

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από ένα φίλο του πατέρα, που έχει ένα μικρό κατάστημα στη Ταϊβάν. Το παιδί φαίνεται να κάθεται σε ένα ψυγείο για αναψυκτικά με διάφανη τζάμι και φαίνεται να κάθεται ανενόχλητο και ήρεμο.

Η Φωτογραφία του 2χρονου Αγοριού, Κλεισμένο στο Ψυγείο, έχει Εξοργίσει το Διαδίκτυο. Η Αντίδραση της Αστυνομίας, θα σας Σοκάρει! - Εικόνα1

Η Φωτογραφία του 2χρονου Αγοριού, Κλεισμένο στο Ψυγείο, έχει Εξοργίσει το Διαδίκτυο. Η Αντίδραση της Αστυνομίας, θα σας Σοκάρει! - Εικόνα2

Αμέσως η φωτογραφία άρχισε να μοιράζεται και κάποιοι ειδοποίησαν μέχρι και τις αρχές να ερευνήσουν το περιστατικό για παιδική κακοποίηση, λέγοντας πως ο πατέρας είναι ακατάλληλος γονιός.

Ο πατέρας ωστόσο ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία δημοσιεύτηκε χωρίς την άδεια του και ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

“Ένας από τους φίλους μου σκέφτηκε ότι ο γιος μου είναι χαριτωμένος, τον έβγαλε φωτογραφία και την δημοσίευσε σαν αστεία. Ο γιος μου παίζει συνεχώς και του αρέσει να μπαίνει μόνος του στο ψυγείο. Του είπα να μη το κάνει, αλλά δε με άκουγε.”

Παρά την αποδοκιμασία του πατέρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αρχές δεν ενεπλάκησαν και δεν έγιναν επίσημες κατηγορίες.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα