Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος;

Advertisement
Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος;
Advertisement

32 Park Avenue: Είναι η διεύθυνση του στολιδιού που αγγίζει τα σύννεφα της Νέας Υόρκης αλλά και ταυτόχρονα του ψηλότερου πύργου κατοικιών στο δυτικό ημισφαίριο.

Ο εντυπωσιακός ουρανοξύστης έχει ύψος 425,5 μέτρα, διαθέτει 104 διαμερίσματα και συνολική επιφάνεια 2.787 τετραγωνικά μέτρα! Όσο για τις τιμές του κάθε διαμερίσματος.. Κυμαίνονται από 16,95 μέχρι 82,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ουρανοξύστης σχεδιάστηκε από τον Rafael Vinoly και χρειάστηκε τρία χρόνια για να κατασκευαστεί. Βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν και τα ψηλότερα διαμερίσματα προσφέρουν θέα σε όλη τη Νέα Υόρκη: από το Χάντσον μέχρι τον ποταμό Ίστ, από το Μπρονξ στο Μπρούκλιν και από το Σέντραλ Πάρκ μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το κτήριο διαθέτει επίσης ιδιωτικό εστιατόριο με εξωτερική βεράντα, πισίνα 7 τετραγωνικών μέτρων, υδρομασάζ, αίθουσα προβολών, κελάρια κρασιών ελεγχόμενου κλιματισμού, παιδότοπο και αίθουσα συνεδριάσεων.

Ο ουρανοξύστης θα υποδεχτεί τους πρώτους κατοίκους του αυτή τη χρονιά, οπότε αν ψάχνετε για ένα ωραίο μέρος στη Νέα Υόρκη και έχετε φυσικά μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να βιαστείτε γιατί η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη.

Πως είναι το εσωτερικό των διαμερισμάτων;

Το κυρίως μπάνιοΈχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 0 Το σαλόνι Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 1 Έτσι είναι ο ουρανοξύστης εξωτερικά.. Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 2 Παράθυρο με θέα.. Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 3 Σαλόνι.. Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 4

Η θέα από το κυρίως μπάνιο.. Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 5 Η κουζίνα.. Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 6 Το σημείο όπου θα παίρνετε το πρωινό σας Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 7 Η τραπεζαρία Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 8 Σαλόνι Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 9

Το κυρίως υπνοδωμάτιο Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 10 Η θέα από την τραπεζαρία Έχετε αναρωτηθεί πως είναι να ζεις σε σπίτι αξίας 95 εκατομμυρίων 425 μέτρα πάνω από το έδαφος; - Εικόνα 11 Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement