ΖΩΔΙΑ

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι! Ειδικά οι Τοξότες είναι μπερμπάντηδες

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι! Ειδικά οι Τοξότες είναι μπερμπάντηδες
Advertisement

Όταν κάνουμε μία νέα γνωριμία από τις πρώτες ερωτήσεις μας είναι η ερώτηση «τι ζώδιο είσαι».

Καθόλου τυχαία η ερώτηση γιατί πέρα από το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μπορούμε να καταλάβουμε από την απάντηση τη σeξουαλικότητα και την εpωτική συμπεριφορά! Το κάθε ζώδιο έχει τις δικές του παραξενιές στο κρεβάτι αλλά και το δικό του σεeξουαλικό στίγμα. Μάθε πως συμπεριφέρονται τα ζώδια στο κρεβάτι και αν έχουν εύνοια στο σeξ αυτό το διάστημα!

ΚΡΙΟΣ

Έχοντας κυβερνήτη τον Άρη, πάντα είναι hot και πρόθυμοι να εκτελέσουν την εργασία τους στο κρεβάτι, παίρνοντας συνήθως την πρωτοβουλία και έχοντας μεγάλα αποθέματα σeξουαλικής ενέργειας. Γουστάρουν όμως να επιβάλλονται και άλλοτε αυτό τρελαίνει θετικά, άλλοτε στην κυριολεξία.

Προγνωστικά: Επειδή ο κυβερνήτης σας ο Άρης και παραμένει στον Σκορπιό για το επόμενο διάστημα και ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, αλλά και το βρώμικο μυαλό σας, προσφέροντας τον καλύτερό σας εαυτό στο κρεβάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γνωστοί και ως τρυφεροί εpαστές, προτιμάτε το μόνιμο σύντροφο ο οποίος ξέρει όλα τα χούγια σας και σας αποδέχεται. Μεγάλη αξία δίνετε στην επιλογή του παρτενέρ, να αντιπροσωπεύει την αισθητική σας και να σας ξυπνά μέσα σας τη δύναμη του φύλου σας.

Προγνωστικά: Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, στον βασιλικό Λέοντα, τετραγωνίζει προκλητικά τον Άρη, φέρνοντας ενδιαφέροντα πλάσματα, με σκοπό to know us better. Ένας ιδιαίτερα ερωτικός συνδυασμός με αποτέλεσμα το πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ερώτηση: πόσο σημαντικό είναι το σeξ για το Δίδυμο; Απάντηση: όσο και η Ανάσταση για τους Χριστιανούς. Σημαντικότερη όμως για σας, η αλλαγή και η ποικιλία. Όχι απαραίτητα συντρόφων, αλλά παραστάσεων και συνθηκών. Ένας Δίδυμος τρελαίνεται να έχει πληθώρα επιλογών, τόπου, χρόνου, παραστάσεων. Παίρνει όμως και ρίσκα, αρκεί να ανεβαίνει η λίμπιντο. Γουστάρει τα προκαταρκτικά, να μιλά βρώμικα και να κάνει ατελείωτο παιχνίδι.

Προγνωστικά: Με τον Δία στο ζώδιο σας μόνο για ερωτικές ξηρασίες δεν μπορείτε να παραπονεθείτε. Αφήστε που και αυτός είναι σε όψη με τον Άρη στο Σκορπιό, οπότε ετοιμαστείτε για bed stories διαρκείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολα ξεχωρίζετε το σeξ από την αγάπη, και για αυτό απαραίτητο για σας είναι ένας παρτενέρ με τον οποίο μπορείτε να νιώθετε άνετα να ονειρεύεστε μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά. Ο Καρκίνος θα οδηγηθεί στο κρεβάτι ακολουθώντας πρώτα τη γλυκύτητα του άλλου και μετά θα βγάλει τα ρούχα του. Τον ξενερώνουν η χοντροκομμένη και βάναυση συμπεριφορά.

Προγνωστικά: Ο Άρης στον ηλιακό πέμπτο οίκο σας ενεργοποιεί την ορμή εκείνη που χρειάζεται για να έχετε το σωστό αριθμό κατακτήσεων.

ΛΕΩΝ

Απαιτούν ειδικής μεταχείρισης, τόσο στο σαλόνι όσο και στο κρεβάτι. Είναι δυναμικοί και δυνατοί εραστές, με πάθος για την καλαισθησία. Πεθαίνουν να νιώθουν πως είναι οι μοναδικοί στον έpωτα και τη ζωή σας και αυτό είναι το κουμπί τους. Δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερα θανατηφόρο για τη λίμπιντό τους, απ ότι να τους πείτε πως δεν ξεχωρίζουν από τους πολλούς.

Προγνωστικά: Με την Αφροδίτη να τους προστατεύει, κάνοντας μάλιστα όψη με το Δία, είναι σαν να γίνεται η ετήσια love parade στην κρεβατοκάμαρά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εγκεφαλικοί εραστές, πρέπει πρώτα να τους ερεθίσει και εξάψει την περιέργεια ο σύντροφος και μετά να αποσυρθούν στα ενδότερα. Δεν τους ξεφεύγει τίποτα στο κορμί ακόμα και με σβηστά τα φώτα, αλλά και ξενερώνουν απίστευτα εύκολα. Tip: τα σεντόνια να είναι πάντα καθαρά.

Προγνωστικά: Ο κυβερνήτης Ερμής πλησιάζει τον Πλούτωνα με όψη τετραγώνου, που σημαίνει πως τα άτομα που σας περιβάλλουν θα αφήσουν σφραγίδα ερωτική στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Χρησιμοποιεί σαν πυξίδα τη φαντασία ώστε να ανέβει η διάθεση. Ο ρόλος του συντρόφου πολύ δυνατός και από αυτόν εξαρτάται αν θα τον γοητεύσει τόσο, ώστε να μοιραστεί το κρεβάτι του μαζί του. Η κορύφωση για αυτόν είναι η επιβεβαίωση.

Προγνωστικά: Το επόμενο διάστημα ότι γίνεται στον ερωτικό τομέα θα γίνεται ξαφνικά, απρόβλεπτα. Γρήγορες γνωριμίες, σύντομες ερωτικές ιστορίες, αντάμωμα με ξένους που γίνονται δικοί μας και μετά πάλι ξένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι να πει κανείς για τη φήμη του μέγα-εραστή; Η φαντασία εξάπτεται και σενάρια που θυμίζουν τις 9 ½ εβδομάδες έρχονται στο μυαλό, μόνο που θα πει κάποιος πως είναι Σκορπιός. Αυτό που εξιτάρει περισσότερο είναι τα βρώμικα tricks, η αντοχή σας αλλά και η εμμονή που έχετε για το σeξ. Λατρεύετε το σeξ και τα άτομα τα χρησιμοποιείτε απλά για αυτό το λόγο και μόνο.

Προγνωστικά: Το διάστημα που ακολουθεί θα είναι ανελέητα ερωτικό και αισθησιακό. Μην προσπαθήσετε να κάνετε όμως τις νέες γνωριμίες κτήμα σας, περάστε απλώς καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο πιο μακριά από το σπίτι, τόσο καλύτερα. Αφού το ξέρετε και σεις οι ίδιοι πως ερωτικά εξάπτεστε σε ένα ξένο περιβάλλον, μια άλλη κουλτούρα. Αν γίνεται να μιλά ο άλλος άλλη γλώσσα, τόσο πιο ερεθιστικό για σας. Δυνατοί και αχαλίνωτοι συχνά, έχετε επαναλαμβανόμενες προτάσεις.

Προγνωστικά: Ευκαιρίες για κρυφό σeξ θα έχετε αρκετές τον επόμενο καιρό, αφού τις κατακτήσεις σας δεν επιτρέπεται να τις δει το φως του Ήλιου, καθότι παράνομοι δεσμοί και απαγορευμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιτομή του ασφαλούς σeξ, του σeξ δίχως παγίδες και εκπλήξεις. Η καλή επίδοση όμως εγγυημένη, μαζί με την διάρκεια και την όρεξη για επανάληψη. Θεωρούνται δυνατά χαρτιά στο κρεβάτι σας και για αυτούς η δική σας ευχαρίστηση είναι σκοπός ιερός.

Προγνωστικά: Με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη ενεργοποιημένους, το καλό συναπάντημα θα είναι και ωραίο, με θεληματικό πιγούνι, με φινέτσα, αλλά και με πάθος. Πολύ πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζήτω το σeξ χωρίς ευθύνη, είναι το μότο του Υδροχόου, που θέλει να απολαμβάνει χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Απελευθερωμένος από ταμπού και καθωσπρεπισμό, θεωρείται μεγάλη τύχη για αυτούς που επίσης έχουν σηκώσει πανιά απελευθέρωσης στον έpωτα. Ξανά και ξανά, αλλά χωρίς εγγυήσεις πως την άλλη μέρα θα σε πάρει τηλέφωνο.

Προγνωστικά: Το επόμενο διάστημα προβλέπεται ευχάριστο με ποικίλες ευκαιρίες. Τε θέμα είναι πως θα το χειριστείς εσύ και δεν θα χαλάσεις το ερωτικό σενάριο μετατρέποντάς το σε θρίλερ.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν τους απασχολεί και πολύ που και με ποιον θα ξυπνήσουν, αρκεί να νιώθουν καλά εκεί που είναι και να λαμβάνουν θετικά vibes. Πρέπει να είναι συμβατοί πνευματο-εγκεφαλικά για να αποδώσουν, αλλά έχουν άπειρη γλύκα και τρυφερότητα. Ποικίλουν στο κρεβάτι σαν τα ψάρια της θάλασσας και είναι όλο εκπλήξεις, θετικές συνήθως.

Προγνωστικά: Ενδιαφέρουσα περίοδος αν και θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Μια λατρεία ξαφνικά στα μεγαλύτερα άτομα, είναι καινούργιο χούι;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement