Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας

Advertisement
Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας
Advertisement

Όποιος έχει υπάρξει ερωτευμένος ξέρει πόσο ωραίο είναι το συναίσθημα του να περπατάς, κρατώντας το χέρι του αγαπημένου σου.

Μπορεί να μην το παρατηρούμε, αλλά αυτή η μικρή κίνηση μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το στάδιο που βρίσκεται η σχέση, αλλά και για την πορεία της.

Δείτε παρακάτω τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας.

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 1

Αν κρατάτε τα χέρια σας με αυτόν τον τρόπο, η σχέση σας βασίζεται στην τρυφερότητα και όχι στο πάθος. Επίσης, αποκαλύπτει, ότι όποιος έχει την παλάμη του τοποθετημένη προς τα κάτω έχει πιο ισχυρή προσωπικότητα, παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και είναι πιο αποφασιστικός.

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 2

Τα αλληλοσυνδεόμενα δάχτυλα συμβολίζουν το πάθος και μια δυνατή σύνδεση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό και οι δυο σύντροφοι να κρατάνε σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου. Δεν είναι καλό σημάδι, αν το κράτημα του ενός είναι πιο χαλαρό.

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 3

Αυτό το είδος κρατήματος σημαίνει, ότι και οι δύο σύντροφοι δίνουν μεγάλη σημασία στην ανεξαρτησία τους. Και οι δύο ξέρουν να σέβονται τον προσωπικό χώρο του άλλου και την ιδιωτικότητά του. Επίσης, μπορεί να σημαίνει, ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε μια εύθραυστη φάση και πώς ο ένας από τους δυο συντρόφους θέλει να κάνουν την σχέση τους φιλική.

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 4

Αν χρησιμοποιήσετε “βοήθεια” από το άλλο χέρι σημαίνει, ότι τα πράγματα μεταξύ σας γίνονται σοβαρά. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα καλό σημάδι: μπορεί να σημαίνει, ότι μετατρέπεστε σε ένα κτητικό είδος συντρόφου.

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 5

Αυτό το κράτημα γίνεται συνήθως, όταν το ζευγάρι πηγαίνει σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Ωστόσο, αν το ζευγάρι συνηθίζει να κρατιέται με αυτόν τον τρόπο σημαίνει, ότι ο σύντροφος που παίρνει το χέρι του άλλου αναζητάει προστασία και νιώθει λίγος ανασφαλής μέσα στην σχέση.

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 6

Αυτό το κράτημα μπορεί να σημαίνει, ότι οι σύντροφοι δεν βρίσκονται στην ίδια φάση. Αυτός που τραβάει το χέρι του άλλου προσπαθεί να τον κάνει να πάρει γρηγορότερα αποφάσεις. Επίσης, μπορεί να είναι ένδειξη, ότι ο ένας από τους δυο έχει κουραστεί από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της σχέσης.

Ο τρόπος που κρατάτε το χέρι του συντρόφου σας αποκαλύπτει πολλά για την σχέση σας - Εικόνα 7

Αν ο ένας σύντροφος αποφεύγει να κρατάει το χέρι του άλλου, ίσως είναι ένδειξη, ότι δεν τον θέλει πια. Βέβαια, μπορεί να υποδηλώνει ντροπαλότητα ή επιθυμία για ιδιωτικότητα. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και παρατηρήστε και άλλα πράγματα στην σχέση σας. Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

[guff] [elitedaily]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα