10 πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε μόδα

Advertisement
10 πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε μόδα
Advertisement

Και ποιος δεν είχε αγοράσει το κίτρινο βραχιολάκι Livestrong ή εκείνα τα κίτρινα ορειβατικά μποτάκια που δεν έβγαιναν από τα πόδια αν δεν έλιωναν. Περνώντας σχεδόν μια δεκαετία και κοιτώντας πίσω βλέπουμε ότι τουλάχιστον τα μισά από αυτά (μπορεί και παραπάνω) δεν τα κάνουμε σήμερα.

Με τα smartphones να βρίσκονται παντού και τα κανονικά βιβλία (όχι τα e books) να αποτελούν σε λίγα χρόνια είδος προς εξαφάνιση, διαβάστε δέκα πράγματα που κάποτε ήταν πολύ της μόδας.

1. Κινητά με πορτάκι

10 πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε μόδα - Εικόνα 2

Μπορεί να βάραινε την τσέπη και να μην μπορούσες να μπεις στο internet (σιγά το πράγμα για εκείνη την εποχή) αλλά αποτελούσε το σήμα κατατεθέν σε κάθε παρέα… Όλο και κάποιος θα είχε ένα σε οποιοδήποτε χρώμα.

2. Τα βιβλία του Χάρι Πότερ

10 πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε μόδα - Εικόνα 3

Επικρατούσε φρενίτιδα στην ανακοίνωση κάθε καινούριου βιβλίου του Χάρι Πότερ. Ήταν αντικείμενο συζήτησης για πάρα πολλά παιδιά που ανταγωνίζονταν ποιο θα φτάσει πιο γρήγορα στο τέλος.

3. Βραχιολάκια Livestrong

10 πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε μόδα - Εικόνα 4

Τα γνωστά κίτρινα βραχιόλια κατά του καρκίνου τα οποία σιγά σιγά αντιγράφηκαν και παραποιήθηκαν από άλλες εταιρείες. Σπάνια πάντως έβλεπες κάποιον, ειδικά νέο να μην φοράει το αυθεντικό κίτρινο.

4. Ringtones με τραγούδια

10 πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε μόδα - Εικόνα 5

Δεν υπήρχε και το download οπότε ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις το κινητό να χτυπήσει με το αγαπημένο σου τραγούδι ήταν η ηχογράφηση από CD ή ακόμη χειρότερα περιμένοντας να το παίξει το ραδιόφωνο.

5. Κίτρινα ορειβατικά μποτάκια

10 πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε μόδα - Εικόνα 6

Αγόpια, κοpίτσια, του βουνού ή της πόλης είχαν ένα τέτοιο ζευγάρι και ήταν πολύ της μόδας. Και φυσικά ακόμη και αν δεν πήγαινε, το κάναμε να πηγαίνει με όλα τα ρούχα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα