Πάολα: Στέκεται σαν μητέρα στον ορφανό βαφτισιμιό της, Άγγελο

Advertisement
Πάολα: Στέκεται σαν μητέρα στον ορφανό βαφτισιμιό της, Άγγελο
Advertisement

Έναν χρόνο και τρεις μήνες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα που έφυγε κι εκείνος χτυπημένος από τον καρκίνο, αλλά και από τον αιφνίδιο θάνατο του κολλητού της Παντελή Παντελίδη, η Πάολα σοκαρισμένη, αποχαιρέτησε ακόμη έναν αγαπημένο της πρόσωπο, την κουμπάρα της Γεωργία Ζησάκη.

Η 28χρονη σύζυγος του μαέστρου, Γιώργου Νάτσιου, ο οποίος είναι εδώ και χρόνια στενός φίλος και συνεργάτης της, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο, ύστερα από ενάμιση χρόνο άνισης μάχης με τον καρκίνο. Και όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Spirto, από εκείνη τη μέρα η λαϊκή τραγουδίστρια εκτός από την αγαπημένη της κόρη, «απέκτησε» κι έναν γιο. Τον μικρό Άγγελο, γιο του ζευγαριού, τον οποίο έχει βαφτίσει. Έτσι, εκτός από πνευματική γίνεται και μια ουσιαστική μητέρα για το παιδάκι που έμεινε ορφανό.

Πάολα: Στέκεται σαν μητέρα στον ορφανό βαφτισιμιό της, Άγγελο - Εικόνα1

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, «η Πάολα δεν θα τον ξεχωρίσει από την Παολίνα. Θα τον φροντίσει σαν δεύτερη μητέρα με όλες της τις δυνάμεις. Στα μάτια του βλέπει την Γεωργία, τον πατέρα της, τον Παντελή…»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement