Ο κροκόδειλος αλμυρού νερού και 9 ασυνήθιστα μεγάλα ζώα που πραγματικά υπάρχουν (video)

Advertisement
Ο κροκόδειλος αλμυρού νερού και 9 ασυνήθιστα μεγάλα ζώα που πραγματικά υπάρχουν (video)
Advertisement

Όλοι αγαπάμε τον φυσικό κόσμο, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, είναι τα μεγάλα πλάσματα του πλανήτη που πραγματικά κρατούν τη γοητεία μας. Κανείς δεν πηγαίνει σε σαφάρι για να δει ένα έντομο ή να ταξιδέψει μακριά στον ωκεανό για να ψάξει για βακτήρια.

Αγαπάμε τα γιγάντια και τεράστια πλάσματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε δέος, ακόμη και φόβο. Ο Ηρακλής μία διασταύρωση μεταξύ ενός λιονταριού και μιας τίγρης. Το γιγαντιαίο καλαμάρι. Το πλάσμα που ενέπνευσε το kraken και πολλές άλλες ιστορίες ναυτικών. Ο Jeff το κουνέλι, που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσπαθεί να νικήσει τον πατέρα του στο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Big Jake, ένα άλογο σε αγρόκτημα από το Wyoming που χρειάζεται ειδικούς στάβλους. Ο Crabzilla, ένας καβούρι της Ιαπωνίας που βρήκε νέο σπίτι στην Ολλανδία. Γιγάντιες χελώνες από τα Καλαπάγκος που ζουν πάνω από 100 χρόνια με το δικό τους ρυθμό. Ο Lolong, ένας κροκόδειλος αλμυρού νερού με μια δαγκάνα πολλές φορές χειρότερη από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία. Τέλος, το Ocean sunfish, ένας τεράστιος χαζός γίγαντας του ωκεανού που επιβιώνει με ένα ύπουλο τέχνασμα.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα