Ο γιος του ήταν τόσο άτακτος στην τάξη που είχε εξοργίσει τους καθηγητές του. Η τιμωρία του πατέρα; Έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο!

Advertisement
Ο γιος του ήταν τόσο άτακτος στην τάξη που είχε εξοργίσει τους καθηγητές του. Η τιμωρία του πατέρα; Έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο!
Advertisement

Αν έχετε ένα γιο στην εφηβεία, τότε θα γνωρίζετε πόσο ζωηροί είναι οι έφηβοι σε οποιαδήποτε στιγμή. Τη μια στιγμή είναι τα πιο γλυκά πλάσματα στη Γη και την άλλη στιγμή κάνουν κοπάνες από το μάθημα και πειράζουν τα μικρότερα αδέρφια τους.

Η αντιμετώπιση ενός έφηβου αγοpιού έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά δύο γονείς από το Τέξας θέλησαν να δώσουν ένα καλό μάθημα στο γιο τους!

Ο γιος του ήταν τόσο άτακτος στην τάξη που είχε εξοργίσει τους καθηγητές του. Η τιμωρία του πατέρα; Έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! - Εικόνα0

Ο Brad είναι ο 17χρονος γιος της Denise και του Bradley Howard. Μπορεί να φαίνεται αρκετά αθώος με την πρώτη ματιά, αλλά ο Brad κατάφερε να κάνει έξω φρενών έναν καθηγητή του στο σχολείο. Έπειτα από μερικές κλήσεις για παράπονα, συναντήσεις και email, οι γονείς του Brad είχαν κουραστεί.

Ο πατέρας του Brad μοιράστηκε στο BuzzFeed πως σχεδίαζε να τιμωρήσει τον ατίθασο γιο του, αν λάμβαναν άλλη μια κλήση με παράπονα.

«Για κάποιο λόγο είπα ότι αν λάβουμε άλλη μια κλήση από το σχολείο, θα εμφανιστώ μαζί σου στο σχολείο και θα κάτσω δίπλα σου στη τάξη.»

Φάνηκε σαν μια απειλή χωρίς αντίκρισμα για τον Brad, αλλά ο πατέρας του τήρησε το λόγο του…

Ο γιος του ήταν τόσο άτακτος στην τάξη που είχε εξοργίσει τους καθηγητές του. Η τιμωρία του πατέρα; Έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! - Εικόνα1

Σύντομα μετά τη σοβαρή τους συζήτηση, οι γονείς έλαβαν μια άλλη κλήση για το γιο τους. Ο πατέρας του μοιράστηκε όσα συνέβησαν έπειτα:

«Η Παρασκευή είναι το μοναδικό ρεπό μου, έτσι η γυναίκα μου με ξύπνησε και είπε: «Ο Brad πρέπει να πάει στο σχολείο.» Και σκέφτηκα από μέσα μου, «Θεέ μου, τι έχω κάνει;»»

Ο πατέρας του Brad ήξερε ότι ήταν ώρα να διδάξει στο γιο του ένα μάθημα και ήξερε ότι δεν έπρεπε να υποχωρήσει τώρα!

Ο γιος του ήταν τόσο άτακτος στην τάξη που είχε εξοργίσει τους καθηγητές του. Η τιμωρία του πατέρα; Έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! - Εικόνα2

Ο πατέρας του Brad τήρησε το λόγο του και εμφανίστηκε στο σχολείο και κάθισε μαζί του σε όλο το μάθημα! Δε τον ένοιαζε αν ήταν ντροπιαστικό ή αμήχανο, έφτασε η ώρα για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του γιου του να βελτιωθεί.

Ο μπαμπάς του Brad έβγαλε μια selfie και την μοιράστηκε με τη γυναίκα του και στη συνέχεια έγινε viral. Αυτή η φωτογραφία μπορεί να κάνει κάθε έφηβο να αισθανθεί μεγάλη αμηχανία…

Ο γιος του ήταν τόσο άτακτος στην τάξη που είχε εξοργίσει τους καθηγητές του. Η τιμωρία του πατέρα; Έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο! - Εικόνα3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα