7 Ντροπιαστικές τάσεις της μόδας που θέλουμε να εξαφανιστούν

Advertisement
7 Ντροπιαστικές τάσεις της μόδας που θέλουμε να εξαφανιστούν
Advertisement

1. Τα παντελόνια που κρέμονται

7 Embarrassing Fashion Trends We Wish Would Disappear - Εικόνα 2

 Υπάρχει ακόμα και νόμος για να εξαφανιστεί αυτή η τάση: στο Νιου Τζέρσεϊ, πρόστιμα μέχρι $ 1.000 μπορούν να εφαρμοστούν σε παραβάτες που συνεχίζουν να φορούν αυτού του είδους παντελόνια.

2. Μαξιλαράκια στους ώμους

7 Embarrassing Fashion Trends We Wish Would Disappear - Εικόνα 3

Αρχικά ήρθαν στην μόδα την δεκαετία του 1930 για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση μιας μικρότερης μέσης. Τα μαξιλαράκια ώμων έχουν από τότε επιστρέψει αρκετές φορές, κυρίως στη δεκαετία του ’80.

3. Κολάν αντί για παντελόνι

7 Embarrassing Fashion Trends We Wish Would Disappear - Εικόνα 4

Μια άλλη τάση από τη δεκαετία του ’80, τα κολάν ήταν ένα ένδυμα που έδειχνε τη γυναίκα αδύνατη, όταν φορέθηκε κάτω από φόρεμα ή φούστα. Ωστόσο, από τότε έχουν γίνει μια εναλλακτική λύση για παντελόνια αφήνοντας τα εσώρουχα σε κοινή θέα μέσα από το ημιδιαφανές υλικό.

4. Crackows

7 Embarrassing Fashion Trends We Wish Would Disappear - Εικόνα 5

Αυτά τα μεσαιωνικά παπούτσια θεωρούνταν σύμβολο της εποχής τους, παρόλο που ήταν τόσο άβολα που θεσπίστηκαν νόμοι για να καθορίσουν πόσο μήκος θα έχουν.

5. Η χαίτη

7 Embarrassing Fashion Trends We Wish Would Disappear - Εικόνα 6

Το τυπικό κούρεμα της δεκαετίας του ’70, κοντή στο μέτωπο και μακριά στο πίσω μέρος, δεν ήταν ποτέ πραγματικά πετυχημένο για κανέναν.

6. Παντελόνι Harem

7 Embarrassing Fashion Trends We Wish Would Disappear - Εικόνα 7

Αυτά τα χαλαρά και σακουλιασμένα παντελόνια έγιναν διάσημα από το MC Hammer και έχουν αποδειχθεί δημοφιλή μεταξύ νεαρών κοριτσιών.

7. Κρινολίνο

7 Embarrassing Fashion Trends We Wish Would Disappear - Εικόνα 8

Φορέθηκε από τις γυναίκες κατά τη δεκαετία του 1800, γιατί τις έκανε να φαίνονται σαν να είχαν μικροσκοπικές μέσες και στρογγυλούς γλουτούς. Ωστόσο, τις καθιστούσε αδύνατο να κάθονται ή να περνούν από τις πόρτες και προκαλούσε ζημιά στους γοφούς.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα