61χρονη που δεν αισθάνεται άσχημα για την ηλικία της, γίνεται μοντέλο για μαγιό. Κι αυτό είναι το μυστικό της

Advertisement
61χρονη που δεν αισθάνεται άσχημα για την ηλικία της, γίνεται μοντέλο για μαγιό. Κι αυτό είναι το μυστικό της
Advertisement

Οι περισσότερες εταιρείες συχνά επιλέγουν σeξι γυναίκες για τη διαφήμιση των προϊόντων τους, αλλά η αλήθεια είναι πως, όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ηλικία τους, είναι όμορφοι.

Η κοινωνία μπορεί συχνά να ξεχνάει την εκπληκτική ομορφιά των ηλικιωμένων γυναικών, αλλά ένα μοντέλο θέλει να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.

61χρονη που δεν αισθάνεται άσχημα για την ηλικία της, γίνεται μοντέλο για μαγιό. Κι αυτό είναι το μυστικό της - Εικόνα1

Η Yazemeenah Rossi είναι ένα 61χρονο μοντέλο που είναι το νέο πρόσωπο μιας σειράς μαγιό, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του online shop The Dreslyn και μιας εταιρείας εσωρούχων που ονομάζεται Land of Women. Μετά από πολλές σeξι εμφανίσεις, εκείνοι επέλεξαν τη Rossi, λόγω της χάρης της και της κομψότητας της.

61χρονη που δεν αισθάνεται άσχημα για την ηλικία της, γίνεται μοντέλο για μαγιό. Κι αυτό είναι το μυστικό της - Εικόνα2

Μετά την επιλογή της Rossi, η Brooke Taylor Corcia, ιδρύτρια της Dreslyn, είπε στο Huffington Post: «Αυτή είναι μια γυναίκα που ακτινοβολεί υγεία και ζωντάνια. Είναι άνετη και αγαπάει τον εαυτό της. Η σειρά παρουσιάζει ένα πρόσωπο που έχει ζήσει τη ζωή του, έχει ταξιδέψει αρκετά και εκπέμπει μια άνεση.»

Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Malibu γεννήθηκε στη Γαλλία και μεγάλωσε στην Corsica, και υποστηρίζει ότι η υγεία της οφείλεται στις διατροφικές της συνήθειες και στην φροντίδα του εαυτού της.

61χρονη που δεν αισθάνεται άσχημα για την ηλικία της, γίνεται μοντέλο για μαγιό. Κι αυτό είναι το μυστικό της - Εικόνα3

«Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο μυστικό», είπε στην Sunday Times. «Το μόνο που κάνω είναι να τρώω βιολογικά τρόφιμα, πολύ πριν γίνει trendy»

Συνεχίζει ότι χρησιμοποιεί ελαιόλαδο για το δέρμα της και βάζει κραμβέλαιο στα μαλλιά της. Χρησιμοποιεί επίσης ένα scrub από ζάχαρη και ελαιόλαδο και τρώει αβοκάντο κάθε μέρα, μαζί με βιολογικά κρέατα και ψάρια.

Οι υγιεινές διατροφικές της συνήθειες αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας, και το όμορφο αυτό μοντέλο αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός! Νέοι ή ηλικιωμένοι, όλοι μπορούμε να πάρουμε ένα σημαντικό μήνυμα από αυτή την καμπάνια.

61χρονη που δεν αισθάνεται άσχημα για την ηλικία της, γίνεται μοντέλο για μαγιό. Κι αυτό είναι το μυστικό της - Εικόνα4

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα