Στάθης Ψάλτης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

Advertisement
Στάθης Ψάλτης: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του
Advertisement

Νοσηλεύεται στον Άγιο Σάββα, για περισσότερο από ένα μήναΣκληρή μάχη με τον καρκίνο δίνει ο γνωστός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, και μέχρι σήμερα παραμένει στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, όπου νοσηλεύεται για περισσότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο ίδιος γνωρίζει ότι έχει καρκίνο. «Κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια, κάποιες άλλες πέφτει σε βύθιση, λόγω των ισχυρών φαρμάκων», αποκαλύπτει στην Espresso άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον που τον επισκέπτεται συχνά.  Ωστόσο η κατάστασή του συνεχίζει να είναι πολύ σοβαρή.

Ο Στάθης Ψάλτης όμως, δεν χάνει την αισιοδοξία του. Συχνά προσεύχεται – καθώς έχει μεγάλη πίστη στο Θεό- ενώ κάνει και όνειρα για μελλοντικές παραστάσεις. Την ίδια ώρα, όμως, οι πληροφορίες από τον Άγιο Σάββα μιλούν για δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο ηθοποιός. ύλακας άγγελός του σε όλη αυτήν τη δύσκολη μάχη είναι η γυναίκα του Χριστίνα Φιτσάκη, που είναι συνεχώς στο πλευρό του και δεν τον αφήνει να βλέπει τηλεόραση και να διαβάζει εφημερίδες για να μην μάθει κάτι για την υγεία του που θα ρίξει την ψυχολογία του και θα επιδεινώσει την κατάστασή του.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα