Επιστήμονες αποκαλύπτουν τι λέει το σχήμα των χειλιών σου για σένα

Advertisement
Επιστήμονες αποκαλύπτουν τι λέει το σχήμα των χειλιών σου για σένα
Advertisement

Οι επιστήμονες και οι ειδικοί που ασχολούνται με την φυσιογνωμία θεωρούν τα χείλη ως ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξουμε όταν προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τον χαρακτήρα ενός ατόμου. Εκφράζουμε τις σκέψεις μας προφορικά αποκαλύπτοντας κάτι από το χαρακτήρα και τις ψυχολογικές μας ιδιαιτερότητες.

Ας δούμε, λοιπόν, τι μπορεί να πουν τα χείλη σας για τον χαρακτήρα σας!

Μεγάλα, φουσκωτά χείλη

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 2

Οι άνθρωποι που έχουν χείλη διαμορφωμένα έτσι είναι φτιαγμένοι να φροντίζουν κάποιον. Εάν τα χείλη σας είναι έτσι, ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο όταν ήσασταν παιδί ταΐζοντας αδέσποτα γατάκια ή βοηθώντας σε καταφύγια ζώων θέλοντας να πάρετε κάθε ζώο για κατοικίδιο. Έχετε ένα έμφυτο και ισχυρό μητρικό ένστικτο και μια επιθυμία να προστατεύσετε τους άλλους. Σε οποιαδήποτε αγχωτική κατάσταση, νοιάζεστε πρώτα για τους άλλους και μετά για τον εαυτό σας. Τέτοιοι άνθρωποι γίνονται άριστοι γονείς.

Το πάνω χείλος είναι μεγαλύτερο από το κάτω

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 3

Ένα πρόσωπο που έχει χείλη όπως αυτά είναι, απλά, βασιλιάς/βασίλισσα του δράματος. Είναι άνθρωποι συναισθηματικοί, χαρισματικοί και αγαπούν τη ζωή. Έχουν μεγάλη γνώμη για τον εαυτό τους και έχουν την ικανότητα να προσελκύσουν άλλους ανθρώπους. Γενικά, αγαπούν να είναι το κέντρο της προσοχής. Οι πιο εντυπωσιακές εκφράσεις και τα καλύτερα αστεία προέρχεται πάντα από αυτούς.

Το κάτω χείλος είναι μεγαλύτερο από το πάνω

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 4

Ας είμαστε ειλικρινείς: δεν γεννηθήκατε για να εργάζεστε σε γραφείο. Οι άνθρωποι με χείλη σαν αυτά πραγματικά ξέρουν τι σημαίνει διασκέδαση. Χρειάζεστε έναν ενεργητικό τρόπο ζωής, νέες γνωριμίες, νέα μέρη για επίσκεψη και νέες εντυπώσεις. Είστε περίεργοι, κοινωνικοί και ανοικτοί σε οτιδήποτε καινούριο. Είστε το είδος του ατόμου που μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους γύρω του στο δρόμο για νέες περιπέτειες.

Συνηθισμένα χείλη

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 5

Οι άνθρωποι με συνηθισμένα χείλη είναι συχνά αυτοί που έχουν μια ισορροπημένη, κοινή λογική προσέγγιση για την επίλυση κάθε είδους προβλήματος ή εργασίας που βρίσκεται μπροστά τους. Οι δυνάμεις τους βρίσκονται στην ικανότητά τους να ακούνε τους άλλους. Παίρνουν ελαφρά την κριτική και αντιμετωπίζουν τις απόψεις των άλλων με σεβασμό. Το να τους τρελάνεις είναι πρακτικά αδύνατο. Όμως, παρά τον σιδερένιο στωικισμό τους, εξακολουθούν να αγαπούν να γελάνε και να αστειεύονται και το ποτήρι είναι πάντα μισό γεμάτο γι ‘αυτούς.

Λεπτά χείλη

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 6

Οι άνθρωποι με τέτοια χείλη είναι, κατά κανόνα, συχνά μόνοι. Και τους αρέσει αυτό. Είναι επίσης ανεξάρτητοι και μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Εάν έχετε λεπτά χείλη, τότε είστε ίσως το είδος του ατόμου που δεν έχει απολύτως καμία ανάγκη για συντροφιά όταν πρόκειται να επισκεφθεί ένα μουσείο ή ακόμα και όταν πηγαίνει διακοπές σε μακρινά νησιά. Αλλά, παρά την αγάπη σας για τη μοναξιά, αισθάνεστε τέλεια στο σπίτι με μια ομάδα ανθρώπων. Μπορείτε να βρείτε γρήγορα μια κοινή γλώσσα με τους ανθρώπους και εκτιμάτε τους άλλους ανθρώπους για τις πράξεις τους.

Άνω χείλος με ένα κοφτερό φίλτροScientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 7

Αυτό το είδος του ατόμου είναι 100% δημιουργικό . Συχνά καταλήγουν να είναι ταλαντούχοι καλλιτέχνες και μουσικοί. Έχουν εξαιρετική μνήμη όταν πρόκειται να θυμηθούν πρόσωπα και ονόματα, διατηρούν επαφή με όλους όσους γνωρίζουν και πάντα ξέρουν τι συμβαίνει. Είναι κοινωνικοί, προσπαθούν να εκφράζονται με κάθε τρόπο και σχεδόν πάντα πετυχαίνουν καλά αποτελέσματα στην εργασία τους.

Άνω χείλος με στρογγυλό φίλτρο

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 8

Εάν έχετε χείλη σαν αυτά, ίσως είστε συμπονετικοί, ευαίσθητοι και ευγενικοί. Μπορείτε να αναστατωθείτε από οποιαδήποτε ατυχία και πάντα βρίσκετε το χρόνο να βοηθήσετε άλλους. Το να βοηθάτε τους λιγότερο τυχερούς και το να φροντίζετε τον κόσμο γύρω σας είναι η κλίση της ζωής σας. Είναι άνθρωποι σαν εσάς που κάνουν τον κόσμο να γυρνάει.

Άνω χείλος χωρίς φίλτρο

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 9

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο υπεύθυνοι και αξιόπιστοι στον πλανήτη. «Να το κάνετε ακόμα κι αν πονάει» είναι το σύνθημά τους. Δεν γνωρίζουν την έννοια της λέξης «αδύνατο» και οι προθεσμίες δεν τους ανησυχούν, όλα θα γίνουν εγκαίρως. Οι αγαπημένοι και οι φίλοι τους γνωρίζουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω τους σε κάθε περίπτωση. Είναι το είδος των ανθρώπων που απλά εμφανίζονται και λύνουν κάθε πρόβλημα αμέσως.

Μικρά, φουσκωτά χείλη

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 10

Οι άνθρωποι με χείλη όπως αυτά είναι συχνά προκλητικοί και άτακτοι. Η κύρια προτεραιότητά τους στη ζωή είναι τα δικά τους συναισθήματα. Αν δεν φροντίσουν τον εαυτό τους, τότε κανείς δεν θα το κάνει. Όταν τους γνωρίζουμε για πρώτη φορά, φαίνονται εγωιστικοί, αλλά δεν είναι αλήθεια. Είναι συμπονετικοί και αφοσιωμένοι φίλοι, που θα βοηθήσουν τους άλλους κατευθείαν μόλις τους ζητηθεί. Ποτέ δεν έβαλαν τα συμφέροντά τους πάνω από αυτά των άλλων. Αλλά δεν θα κάνουν ποτέ κακό στον εαυτό τους. Λόγω αυτής της κατευθυντήριας αρχής, τα πράγματα συχνά λειτουργούν καλά γι ‘αυτούς.

Πολύ λεπτό άνω χείλος

Scientists Reveal What the Shape of Your Lips Says About You - Εικόνα 11

Οι άνθρωποι με αυτά τα χείλη έχουν ασύγκριτες ηγετικές ικανότητες. Μπορούν να πείσουν τους άλλους, και δεν το βάζουν κάτω. Η ίδια η ενέργεια της ζωής φαίνεται να απορρέει από αυτούς. Η επιτυχία είναι εγγυημένη, ο, τι και να συμβαίνει. Ωστόσο, συχνά είναι δύσκολο να αναπτύξουν ρομαντικές σχέσεις, καθώς η βασική τους αρχή στη ζωή είναι να γίνουν κάποιος και όχι να είναι με κάποιον.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα