12 λάθη ταινιών που δεν θα μπορέσετε να ξεχάσετε

Advertisement
12 λάθη ταινιών που δεν θα μπορέσετε να ξεχάσετε
Advertisement

Τα λάθη δεν κάνουν τις ταινίες χειρότερες, αλλά είναι ένας καλός λόγος να τις παρακολουθήσετε πάλι και να δείτε μόνοι σας αυτά τα μικρά ελαττώματα.

Iron Man 2

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 2

Στην αρχή της ταινίας βλέπουμε τον Tony Stark να μιλάει στο show του ντυμένος με ένα λευκό πουκάμισο. Ωστόσο, βγαίνει από την οθόνη για μια στιγμή, και ξαφνικά φοράει ένα μαύρο πουκάμισο, παραμένοντας σε αυτό για το υπόλοιπο της παράστασης.

Deadpool

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 3

Εάν ρίξετε μια ματιά στο άλμα του Deadpool στον αυτοκινητόδρομο, θα παρατηρήσετε ότι σε μια στιγμή δεν υπάρχει τίποτα πίσω από την πλάτη του, και στη συνέχεια υπάρχουν λαβές σπαθιών εκεί, οι οποίες παραμένουν μαζί του για όλη τη σκηνή.

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 4

Στη σκηνή στο μπαρ, το τατουάζ στον λαιμό της Vanessa εμφανίζεται και στη συνέχεια εξαφανίζεται και πάλι.

Forrest Gump

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 5

Στη σκηνή της συνάντησης του Forrest με τη Jenny, μπορείτε να δείτε ένα σίδερο πίσω από την πλάτη της που κινείται από μόνο του.

Harry Potter and the Philosopher’s Stone

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 6

Όταν η θεία Petunia συγχαίρει τον Dudley για τα γενέθλιά του και στέκεται πίσω από την πλάτη του, μπορείτε να δείτε το σύρμα του μικροφώνου στο λαιμό της.

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 7

Όταν ο Χάρι πλησιάζει στο τραπέζι του Gryffindor μετά την ταξινόμηση, παίρνει μια θέση δίπλα στον Ρον. Στην επόμενη σκηνή, όμως, βλέπουμε ότι βρίσκεται ανάμεσα στην Ερμιόνη και τον Πέρσι.

Titanic

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 8

Όταν η Rose κοιτάζει το τεράστιο πλοίο, βλέπουμε μία ελιά στο αριστερό της μάγουλο, αλλά στη συνέχεια κινείται στο δεξί της.

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 9

Για να απελευθερώσει τον Jack από τις χειροπέδες, η Rose σπάει το γυάλινο κουτί για να πάρει το τσεκούρι. Όλα τα γυαλιά πετάγονται αμέσως, αλλά όταν αρπάζει το τσεκούρι, το γυαλί βρίσκεται ξανά στο πλαίσιο.

Pulp Fiction

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 10

Πριν από την ένεση αδρεναλίνης στη Mia, ο Vincent ζωγραφίζει ένα παχύ κόκκινο σημάδι στο στή8ος της για να μην αστοχήσει. Όταν το κοpίτσι «αναβιώνει», το σήμα εξαφανίζεται.

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 11

Όταν η Mia και ο Vincent είναι σε μια καφετέρια, παραγγέλνει και καπνίζει. Όταν φαίνεται από το πλάι, κρατάει ένα τσιγάρο στο αριστερό της χέρι. Από το μπροστά, είναι στο δεξί της χέρι.

The Fifth Element

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 12

Λίγο πριν το άλμα της στο κενό, η Leeloo φοβάται ένα τρένο που ταξιδεύει στον τοίχο δίπλα της. Την επόμενη στιγμή πηδάει, και βλέπουμε ότι η σκηνή έχει αλλάξει τελείως: δεν υπάρχει σιδηροδρομικό μονοπάτι και τα κτίρια φαίνονται τελείως διαφορετικά.

Tangled

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 13

Στη σκηνή όπου ο Flynn πηγαίνει στον πύργο της Rapunzel, η μητέρα Gothel τον μαχαιρώνει με το στιλέτο της. Ωστόσο, όταν το βγάζει, δεν υπάρχει αίμα στη λεπίδα. Υπάρχει μια καλή εξήγηση για αυτό, όμως: σύμφωνα με την βαθμολογία PG της ταινίας, δεν πρέπει να υπάρχει αίμα στην οθόνη.

12 Movie Mistakes You Won’t Be Able to Unsee - Εικόνα 14

Όταν ο Flynn πεθαίνει, μοιράζεται μια στιγμή με την Rapunzel. Όταν αγγίζει τα μαλλιά της, μπορούμε να δούμε ότι τα δεσμά του έχουν φύγει. Θα μπορούσαν να γλιστρήσουν κάτω από το χέρι του, βέβαια, αλλά την επόμενη στιγμή που τον δείχνει από μια άλλη γωνία, τα δεσμά είναι πίσω όπου έπρεπε.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement