15 ντέντεκτιβ ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό

Advertisement
15 ντέντεκτιβ ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό
Advertisement

Μερικές ταινίες έχουν τόσο ενδιαφέρον που φοβόμαστε να χάσουμε ακόμη και μια σκηνή. Προσπαθούμε να είμαστε παρατηρητικοί ώστε να βρούμε ενδείξεις για το τι συμβαίνει πριν το ανακαλύψουν οι χαρακτήρες.

Παρακάτω θα βρείτε μια συλλογή τέτοιων ταινιών που θα σας κάνουν να σκέφτεστε συνεχώς για τις απαντήσεις. Αν σας αρέσουν οι ταινίες με απρόσμενες ανατροπές και αρκετό μυστήριο, αυτή η λίστα απευθύνεται σε εσάς.

Η Ζωή του Ντέιβιντ Γκέιλ / The Life of David Gale (2002)

15 ντέντεκτιβ ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό - Εικόνα0

Η Μπίτσι Μπλουμ είναι μια δημοσιογράφος που παίρνει συνέντευξη από τον διάσημο καθηγητή και ένθερμο αντίπαλο της θανατικής ποινής, Ντέιβιντ Γκέιλ. Ο Γκέιλ έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της ακτιβίστριας Κονστάνς Χάραγουεϊ και σε 3 ημέρες, πρόκειται να εκτελεστεί. Όσο περισσότερο επικοινωνεί η δημοσιογράφος με τον καθηγητή, τόσο καλύτερα καταλαβαίνει πως η ζωή του είναι στα χέρια της. Θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητα του Γκέιλ πριν να είναι αργά. Πρόκειται για μια δραματική ταινία με απρόβλεπτη κατάληξη.

Ύπνωση / Trance (2013)

15 ντέντεκτιβ ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό - Εικόνα1

Κατά τη διάρκεια μιας ληστείας, ο Σάιμον, ένας υπάλληλος οίκου δημοπρασιών, δέχεται χτύπημα στο κεφάλι και ξυπνάει στο νοσοκομείο με αμνησία. Μόνο ο ίδιος ξέρει που είναι ο πίνακας που κοστίζει πολλά εκατομμύρια δολάρια, και δεν είναι ούτε σε ασφαλές μέρος, ούτε στα χέρια των ληστών. Οι εγκληματίες τον απαγάγουν αλλά δεν παίρνουν απάντηση και τότε προσλαμβάνουν μια υπνοθεραπεύτρια, την Ελίζαμπεθ, ώστε να ανασύρουν μνήμες. Σε αυτή την ενδιαφέρουσα ταινία, τα γεγονότα εξελίσσονται τόσο γρήγορα που θα παρασυρθείτε.

Χωρίς Ίχνη / Gone Baby Gone (2007)

15 ντέντεκτιβ ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό - Εικόνα2

Σε ένα προάστιο της Βοστώνης, απήχθη ένα κοpιτσάκι 4 ετών, όταν η μητέρα του δεν ήταν στο σπίτι. Κάθε μέλος του αστυνομικού τμήματος εμπλέκεται στην έρευνα, αλλά μετά από μερικές ημέρες, η αναζήτηση δεν φαίνεται να έχει κανένα αποτέλεσμα. Η θεία της μικρής στρέφεται για βοήθεια σε κάποιους ιδιωτικούς ντετέκτιβ. Αναλαμβάνοντας την υπόθεση, θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική τους φήμη, αλλά και τις ζωές τους. Μια εξαιρετική ταινία σε σκηνοθεσία του Μπεν Άφλεκ.

Το Κοpίτσι του Τρένου / The Girl on the Train (2016)

15 ντέντεκτιβ ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό - Εικόνα3

Κάθε μέρα, μια αμαξοστοιχία μεταφέρει τη Ρέιτσελ μπροστά από ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι, όπου, με την πρώτη ματιά, ζει ένα τέλειο ζευγάρι. Αλλά μια μέρα όλα αλλάζουν. Η Ρέιτσελ βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει και εμπλέκεται σε μια περίπλοκη ιστορία. Πρόκειται για μια συναρπαστική ταινία, βασισμένη στο μυθιστόρημα του ίδιου ονόματος από την Πόλα Χόκινς.

Ζωδιακός Κύκλος / Zodiac (2007)

15 ντέντεκτιβ ταινίες που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό - Εικόνα4

Για 25 χρόνια, ένας κατά συρροή δολοφόνος που ονομάζεται Ζόντιακ, κάνει τους κατοίκους του Σαν Φρανσίσκο να ζουν με το φόβο. Ο ίδιος, επικοινώνησε με τις αρχές μέσω δημοσιογράφων και κατηγόρησε την αστυνομία για την αδράνειά τους στις επιστολές του. Δύο υπάλληλοι εφημερίδας, ο Πολ Έιβερι και ο Ρόμπερτ Γκρέισμιθ, ενδιαφέρονται για τα μυστηριώδη γράμματα, και αποφασίζουν να βοηθήσουν την αστυνομία να βρει τα ίχνη του δολοφόνου. Το να τον πιάσουν, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Αυτή η ταινία έγινε από τον Ντέιβιντ Φίντσερ και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα