Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα και θα Πάθετε Πλάκα!

Advertisement
Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα και θα Πάθετε Πλάκα!
Advertisement

Οι πιο παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει ότι στις κοινωνικές εκδηλώσεις οι διάσημες γυναίκες τα τελευταία χρόνια φορούν ψηλοτάκουνα παπούτσια που είναι κατά 1-2 μεγέθη μεγαλύτερα.

Αποφασίσαμε να μάθουμε αν είναι ένα στυλιστικό καπρίτσιο, ή αν υπάρχει κάποιος πιο σοβαρός λόγος.

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα0

Για κομψές εξόδους, συχνά οι διάσημες κυρίες προτιμούν γόβες ή πέδιλα κατά ένα ή δύο μεγέθη μεγαλύτερα από συνειδητή επιλογή. Το μυστικό είναι ότι γνωρίζουν ότι αυτό θα σώσει τα πόδια τους από το πρήξιμο και τις φουσκάλες.

Στην τελική, οι διασημότητες πρέπει να περπατήσουν για ώρες σε ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να περάσουν ολόκληρο βράδυ φορώντας τέτοια υποδήματα και το σίγουρο είναι ότι τα πόδια θα κουραστούν και θα αποκτήσουν προβλήματα.

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα1

Για να μπορέσουν να αντέξουν να φοράνε ψηλά τακούνια και για να γλιτώσουν τη δυσφορία, φορούν επίτηδες μεγαλύτερα παπούτσια. Ένα άλλο πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι τα παπούτσια δεν προκαλούν τριβή στα ευάλωτα σημεία, καθώς δεν σφίγγουν.

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα2

Οι στυλίστες των διάσημων κάνουν συχνά ένα τέτοιο τέχνασμα: στο εσωτερικό των παπουτσιών και των πέδιλων κολλάνε ειδικά μαξιλαράκια σιλικόνης που επιτρέπουν στο πόδι να μη γλιστρά για να αποφευχθεί το «φαινόμενο της Σταχτοπούτας». Φαίνεται πως έτσι το παπούτσι εφαρμόζει στο πόδι, αλλά δεν το σφίγγει, δεν το πιέζει, δεν παρεμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος, και έτσι δεν προκαλείται καθόλου οίδημα.

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα3

Ένα άλλο μυστικό είναι μια ταινία διπλής όψης, που βοηθά επίσης το παπούτσι να παραμείνει σταθερό στη θέση του.

Φυσικά, παπούτσια που το μέγεθός τους είναι κατά ένα ή παραπάνω μεγέθη μεγαλύτερα, φοριούνται συνήθως όταν ένα μακρύ φόρεμα τα καλύπτει. Ωστόσο, στην εποχή μας, η τεχνική αυτή έχει γίνει σχεδόν μια τάση, και πλέον δεν συγκαλύπτεται από τις διάσημες κυρίες.

Εσείς το Γνωρίζατε; Δείτε γιατί ΟΛΕΣ οι Διάσημες φοράνε τα Παπούτσια τους κατά ένα Νούμερο Μεγαλύτερα και θα Πάθετε Πλάκα! - Εικόνα4

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα