Δείτε για ΠΡΩΤΗ Φορά Πως θα είναι το Νέο Nokia 3310. Θα Σαρώσει την Αγορά!

Advertisement
Δείτε για ΠΡΩΤΗ Φορά Πως θα είναι το Νέο Nokia 3310. Θα Σαρώσει την Αγορά!
Advertisement

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φήμες ότι η Nokia πρόκειται να ξανακυκλοφορήσει το μοντέλο 3310 – και πλέον διέρρευσαν οι πρώτες λεπτομέρειες.

Δεν θα έχει λειτουργικό σύστημα Android, αλλά λειτουργίες τηλεφώνου. Ο σχεδιασμός αναμένεται να μοιάζει πολύ με το εμβληματικό αρχικό μοντέλο, παρ’όλο που θα είναι λεπτότερο και πιο ελαφρύ.

Δείτε για ΠΡΩΤΗ Φορά Πως θα είναι το Νέο Nokia 3310. Θα Σαρώσει την Αγορά! - Εικόνα0

Αντί για την αρχική μονόχρωμη οθόνη, θα προστεθεί ένα νέο χρώμα, αλλά δεν θα είναι υψηλής ανάλυσης, ώστε να μην χαλάει πολλή μπαταρία. Επίσης, η συσκευή θα βγαίνει σε διάφορα χρώματα, όπως κόκκινο, πράσινο και κίτρινο. Η επανακυκλοφορία του Nokia 3310 είναι ένα από τα πολλά μοντέλα που πρόκειται να παρουσιαστούν στο Mobile World Congress (MWC).

Αν και η Nokia ήταν η βασίλισσα στην αγορά κινητών τηλεφώνων, όλα άλλαξαν προς το χειρότερο όταν αποφάσισε να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το λειτουργικό σύστημα των Windows. Ωστόσο, η εταιρία πίσω από την φινλανδική Nokia, η HMD Global, ελπίζει να αποφέρει κέρδη μέσω της νοσταλγίας για το παλαιότερο μοντέλο.

Δείτε για ΠΡΩΤΗ Φορά Πως θα είναι το Νέο Nokia 3310. Θα Σαρώσει την Αγορά! - Εικόνα1

Το 3310 είναι μία από τις τέσσερις συσκευές που πιστεύεται ότι θα αποκαλύψει η Nokia στο MWC, το οποίο διοργανώνεται στην Βαρκελώνη από τις 27/2 ως τις 2/3. Το νέο 3310 θα κοστίζει μόλις 59 ευρώ. Ο Evan Bliss, δημοσιογράφος, είπε στο Twitter: «Η HMD Global θα παρουσιάσει τα Nokia 3, 5, 6 και το 3310 στο MWC.»

Δείτε για ΠΡΩΤΗ Φορά Πως θα είναι το Νέο Nokia 3310. Θα Σαρώσει την Αγορά! - Εικόνα2

Το Nokia 6 που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο διατηρεί το ίδιο όνομα με το εμβληματικό κινητό, από το 2014 που η Nokia Oyj αποφάσισε να πουλήσει ολόκληρη την μονάδα της στην Microsoft. Το νέο κινητό έχει οθόνη 5,5 ιντσών, με Gorilla Glass 2.5D, 64 GB μνήμη συσκευής, πίσω κάμερα με ανάλυση 16 megapixel και μπαταρία 3.000 mAh.

Το κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2017 και το κόστος του θα είναι 245 δολάρια, αλλά προς το παρόν η φινλανδική εταιρία λέει ότι θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα. Μαζί με το 3310 και τις λεπτομέρειες για το Nokia 6, τα άλλα δύο αστέρια της παρουσίασης αναμένεται να είναι το Nokia 5 και το Nokia 3.

Το αρχικό 3310 κυκλοφόρησε το 2000, αντικαθιστώντας το επίσης αγαπημένο του κοινού 3210. Οι καταναλωτές το προτίμησαν για την αξιοπιστία του και έγινε ένα από τα κινητά με τις υψηλότερες πωλήσεις, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια.

Δείτε για ΠΡΩΤΗ Φορά Πως θα είναι το Νέο Nokia 3310. Θα Σαρώσει την Αγορά! - Εικόνα3

Αυτά τα κλασικά μοντέλα βοήθησαν την Nokia να γίνει συνώνυμο της μπαταρίας με μεγάλη διάρκεια ζωής και της καλής κατασκευής, αφού τα κινητά δεν είχαν σχεδόν κανένα πρόβλημα μετά από χτυπήματα ή πεσίματα.

Άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία για τα οποία το Nokia 3310 έγινε αγαπητό είναι το φιδάκι, οι ήχοι κλήσης που μπορούσε κανείς να προγραμματίσει από το κινητό του και οι προσόψεις που άλλαζαν.

Δείτε για ΠΡΩΤΗ Φορά Πως θα είναι το Νέο Nokia 3310. Θα Σαρώσει την Αγορά! - Εικόνα4

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα