Δείτε ΠΩΣ είναι στην Κανονική τους Ζωή, 10+1 Πρωταγωνιστές από Πασίγνωστα Θρίλερ. Δώστε Προσοχή στο «Ξωτικό»!

Advertisement
Δείτε ΠΩΣ είναι στην Κανονική τους Ζωή, 10+1 Πρωταγωνιστές από Πασίγνωστα Θρίλερ. Δώστε Προσοχή στο «Ξωτικό»!
Advertisement

Μας προκαλούν τρόμο στη μικρή και την μεγάλη οθόνη, αλλά στην πραγματική ζωή δεν διαφέρουν από απλούς ανθρώπους, που συναντάμε καθημερινά.

Αποφασίσαμε να μάθουμε πώς μοιάζουν πραγματικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν σε διάσημες ταινίες τρόμου, και αν πρέπει να τους φοβόμαστε.

Σαμαρά – Ντάβεϊ Τσέις

Ring 2002

Δείτε ΠΩΣ είναι στην Κανονική τους Ζωή, 10+1 Πρωταγωνιστές από Πασίγνωστα Θρίλερ. Δώστε Προσοχή στο «Ξωτικό»! - Εικόνα0

Παρά το γεγονός ότι η Ντάβεϊ Τσέις είναι μόνο 26 ετών, έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών «Donnie Darko» και τις τηλεοπτικές σειρές «Charmed» και «ER». Αλλά εμείς θα τη θυμόμαστε πάντα ως το κοpίτσι από το Ring, που μας τρόμαζε όποτε έβγαινε από το πηγάδι.

Τζέισον Βόρχες – Άρη Λέχμαν

Παρασκευή και 13, 1980

Δείτε ΠΩΣ είναι στην Κανονική τους Ζωή, 10+1 Πρωταγωνιστές από Πασίγνωστα Θρίλερ. Δώστε Προσοχή στο «Ξωτικό»! - Εικόνα1

Τον παρανοϊκό δολοφόνο Τζέισον Βόρχες ενσάρκωσαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά ο πρώτος ήταν ο Άρη Λέχμαν, που ενσάρκωσε το ρόλο του νεαρού Βόρχες. Όταν ο νεαρός Άρη ήρθε στην οντισιόν για την ταινία «Παρασκευή και 13», αμέσως του έδωσαν το ρόλο λέγοντάς του: «Έχετε τις απαραίτητες διαστάσεις, ο ρόλος είναι δικός σας.» Ο νεαρός ήταν μόνο 15, και το ύψος του ήταν 180 εκατοστά.

Φρέντυ Κρούγκερ – Ρομπέρ Ένγκλουντ

Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες, 1984

Δείτε ΠΩΣ είναι στην Κανονική τους Ζωή, 10+1 Πρωταγωνιστές από Πασίγνωστα Θρίλερ. Δώστε Προσοχή στο «Ξωτικό»! - Εικόνα2

«Ένα, δύο – ο Φρέντυ θα σας πάρει μακριά.» Ο ρόλος του κατά συρροή δολοφόνου Φρέντυ Κρούγκερ ήταν ο πιο σημαντικός στην καριέρα του Ρομπέρ Ένγκλουντ. Είναι ο μοναδικός ηθοποιός στην ιστορία του κινηματογράφου (μαζί με τον Νταγκ Μπράντλεϊ), που πρωταγωνίστησε σε 8 ταινίες συνεχόμενες τρόμου. Ο ηθοποιός ασχολείται ακόμα με την υποκριτική σε ταινίες, και συχνά τον προσκαλούν να παίξει σε ταινίες τρόμου.

Βαλάκ – Μπόνι Άαρονς

The Conjuring 2, 2016

Δείτε ΠΩΣ είναι στην Κανονική τους Ζωή, 10+1 Πρωταγωνιστές από Πασίγνωστα Θρίλερ. Δώστε Προσοχή στο «Ξωτικό»! - Εικόνα3

Χάρη στην εμφάνισή της, η Μπόνι Άαρονς έχει λάβει διαφορετικούς ρόλους, και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες τρόμου και κωμωδίες. Ο ρόλος του δαίμονα Βαλάκ της έφερε μεγάλη δημοτικότητα. Οι θαυμαστές αυτού του χαρακτήρα δεν παύουν να λένε εγκωμιαστικά σχόλια στους μακιγιέρ της ταινίας που συνέβαλλαν στην τρομακτική όψη της ηθοποιού.

Pennywise – Τιμ Κίρρυ

To Αυτό, 1990

Δείτε ΠΩΣ είναι στην Κανονική τους Ζωή, 10+1 Πρωταγωνιστές από Πασίγνωστα Θρίλερ. Δώστε Προσοχή στο «Ξωτικό»! - Εικόνα4

O κλόουν της ταινίας «Το Αυτό», βασίστηκε στο μυθιστόρημα του Stephen King, και εξακολουθεί να τρομάζει όλα τα παιδιά. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο διάσημος Τιμ Κίρρυ – ηθοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης. Αρκετά χρόνια πριν, ο Τιμ υπέστη μια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας βρίσκεται πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι. Όμως, παρά αυτό το γεγονός, ο ίδιος συνεχίζει να εργάζεται και να συνθέτει μουσική.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα