ΕΛΛΑΔΑ

Σύντροφος Κουφοντίνα για το παιδί της Ρούπα: Επαναφέρουν τις μαύρες εποχές των παιδουπόλεων

Σύντροφος Κουφοντίνα για το παιδί της Ρούπα: Επαναφέρουν τις μαύρες εποχές των παιδουπόλεων
Advertisement

Την άποψή της για την παραμονή του παιδιού των ηγετικών στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» εξέφρασε η Αγγελική Σωτηροπούλου, η σύντροφος του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε κείμενό της που δημοσιεύτηκε στο indymedia η Αγγελική Σωτηροπούλου γράφει:

Ιούνης 2002, το καλοκαίρι της τρομοϋστερίας. Πρώτη προσαγωγή στη ΓΑΔΑ με το 12χρονο γιό μου τον οποίο κρατούν και ανακρίνουν επί 13 ώρες μόνο του σε κάποιο γραφείο. Τη δεύτερη φορά που μας πήραν πάλι με το γιό μου στη ΓΑΔΑ διαμαρτυρήθηκα τόσο ώστε ήρθε ο εισαγγελέας και έστειλε το παιδί σε συγγενείς μου. Όταν με συνέλαβαν τον Σεπτέμβριο και ενώ τα χρυσοπληρωμένα φερέφωνα των ΜΜΕ ουρλιάζανε να πάει το παιδί σε ίδρυμα κανένα εισαγγελέας δεν τόλμησε να το κάνει και το παιδί χωρίς φασαρία πήγε στη γιαγιά του.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ με μια πρωτοφανή και αποκρουστική εκδικητικότητα, απέναντι στην Πόλα Ρούπα και το Νίκο Μαζιώτη που επαναφέρει τις μαύρες εποχές των παιδουπόλεων, κρατά φρουρούμενο το 6χρονο παιδί τους, μακριά από τους ανθρώπους που γνωρίζει και το αγαπούν. Όσο για την «φροντίδα» κανένας πραγματικά ειδικός στη ψυχική υγεία δε θα άφηνε ένα παιδάκι που έχει υποστεί τέτοιο σοκ χωρίς οικεία πρόσωπα αδιαλείπτως. Κάθε ώρα που περνά η ζημιά μεγαλώνει. Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι αυτό;

Πηγή

Advertisement