Πέταξε κατά λάθος το δαχτυλίδι των αρραβώνων της στο κύπελο ενός άστεγου. Δύο μέρες μετά, πηγαίνει και του το ζητάει πίσω.

Advertisement
Πέταξε κατά λάθος το δαχτυλίδι των αρραβώνων της στο κύπελο ενός άστεγου. Δύο μέρες μετά, πηγαίνει και του το ζητάει πίσω.
Advertisement

Το 2013, ο Billy Ray Harris, ένας 55χρονος άστεγος άνδρας, έμενε κάτω από μια γέφυρα στο Kansas City. Αλλά μια μέρα, η ζωή του άλλαξε για πάντα.

Μια ευγενική ψυχή, η Sarah Darling πέρασε μπροστά από τον Billy Ray και έριξε μερικά ψιλά μέσα στο κυπελλάκι που κρατούσε. Κατά λάθος, μαζί με τα ψιλά, της έπεσε και το δαχτυλίδι του αρραβώνα της, αξίας $4,000. Ο άστεγος άνδρας βέβαια δεν το κατάλαβε παρά μια ώρα αργότερα.

Όταν το πήρε είδηση, σκέφτηκε να πουλήσει το δαχτυλίδι και να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, αλλά το ένστικτό του του είπε να περιμένει.

Δύο μέρες αργότερα, η γυναίκα επέστρεψε προσευχόμενη ο άστεγος άντρας να μην είχε πουλήσει το δαχτυλίδι της…και όντως, ο Billy Ray το είχε ακόμα.

Πέταξε κατά λάθος το δαχτυλίδι των αρραβώνων της στο κύπελο ενός άστεγου. Δύο μέρες μετά, πηγαίνει και του το ζητάει πίσω. - Εικόνα1

Ο Billy Ray έβγαλε χαμογελώντας το δαχτυλίδι από την τσέπη του και το έδωσε στη Sarah… αλλά η ιστορία δεν τέλειωσε εδώ.

Η Sarah και ο άντρας της Bill άρχισαν έναν διαδικτυακό έρανο για τον Billy Ray, που ήταν πλέον φίλος τους. Κατάφεραν να μαζέψουν το ποσό των 200,000 δολαρίων και κατάφεραν να τον ενώσουν ξανά με την οικογένειά του, που είχε αποξενωθεί! Χάρη στην κίνηση και την αγάπη του ζευγαριού, ο Billy Ray δεν ήταν πια άστεγος.

Πέταξε κατά λάθος το δαχτυλίδι των αρραβώνων της στο κύπελο ενός άστεγου. Δύο μέρες μετά, πηγαίνει και του το ζητάει πίσω. - Εικόνα2

Είναι το ζωντανό παράδειγμα πως το καλό γυρνάει συνεχώς, κάνει κύκλους γύρω μας όταν προσφέρουμε με την καρδιά μας και μοιράζει θαύματα δεξιά και αριστερά. Ο ίδιος ο κόσμος μάλιστα που συμμετείχε στον έρανο και πρόσφερε κάτι για τον πρώην άστεγο άντρα, μοιάζει να είναι μέρος του θαύματος. Δεν το πιστεύετε κι εσείς;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα