ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016;

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016;
Advertisement

 

Ναι, κάθε χρονιά έχει τον οδηγό ομορφιάς της, τα dos και τα dont’s, όπως πέρυσι ας πούμε το styling μας ήταν σαφώς επηρεασμένο από τα 90s . Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει λόγος να αλλάζουμε κάθε σεζόν ολοκληρωτικά το στυλ μας βάσει των trends, αλλά κάθε χρονιά έχει τάσεις στην ομορφιά που θα σε εμπνεύσουν να διαφοροποιήσεις λίγο την κλασική σου ρουτίνα περιποίησης.

Οι παρακάτω τάσεις αφορούν το 2017 και κάποιες ήδη τις αγαπάμε (ΝΑΙ, στο φυσικό μακιγιάζ, κάτω το contouring) και κάποιες δυσκολευόμαστε να τις χωνέψουμε (μα γυαλιστερά κραγιόν; Ε ΟΧΙ).

1. Φυσικά φρύδια αντί για ζωγραφισμένα φρύδια

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα1

Αν ποτέ δεν σου μένει χρόνος να ζωγραφίσεις τα φρύδια σου, έχουμε καλά νέα για ΄σένα. Τα φυσικά φρύδια είναι ξανά στην μόδα. Ξέχνα τα ζωγραφισμένα, τονισμένα φρύδια και τις θεραπείες που έκανες το 2016. Τα φυσικά και τα ατημέλητα φρύδια θα κλέψουν την παράσταση φέτος.

2. Μεγάλες και τονισμένες βλεφαρίδες αντί για φυσικές βλεφαρίδες

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα2

Το 2017 φαίνεται θα είναι περίεργο έτος. Τα φυσικά φρύδια φαίνεται θα είναι στη μόδα αλλά όχι και οι φυσικές βλεφαρίδες. Αντί αυτά θα είναι σημαντικό να έχεις μεγάλες, τονισμένες βλεφαρίδες που θα σε κάνουν να μοιάζεις όπως ακριβώς οι κούκλες. Να είσαι προετοιμασμένη γιατί φαίνεται θα χρειαστείς περισσότερη μάσκαρα, θεραπεία για τις βλεφαρίδες ή ψεύτικες βλεφαρίδες.

3. Φωτεινές σκιές και φωτεινή γραμμή eye liner αντί για παστέλ τόνους

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα3

Το 2016 χρησιμοποιούσες παστέλ τόνους και απαλές, μπεζ σκιές για ένα φυσικό μακιγιάζ. Το φυσικό μακιγιάζ όμως που ήταν στην μόδα για πολλά χρόνια μετατρέπεται σε κάτι διαφορετικό. Ξέχνα το λοιπόν, γιατί το 2017 θα κυριαρχήσουν τα πολύχρωμα και φωτεινά eyeliner, μολύβια και σκιές.

4. Φυσικός τόνος και χρώμα προσώπου αντί για contouring

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα4

Σου έχουμε καλά νέα για εσένα που δεν έχεις πιάσει την τέχνη του contouring. Το 2017 αλλάζει τα δεδομένα που ήξερες στο χρώμα του προσώπου και η τάση της μόδας απαιτεί φυσικό τόνο και αποχρώσεις χωρίς πολλές στρώσεις.

5. Το lip-gloss ή αλλιώς το γυαλιστερό κραγιόν θα αντικαταστήσει το ματ κραγιόν

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα5

Παρόλο που τα ματ κραγιόν κυριάρχησαν το 2016 ήρθε η ώρα να αντικατασταθούν από τα γυαλιστερά κραγιόν που θα κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο φυσικά και με περισσότερο όγκο.

6. Το μπορντό και κόκκινο κραγιόν θα αντικατασταθεί από τις αποχρώσεις του ροζ κραγιόν

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα6

Οι κόκκινες και οι μπορντό αποχρώσεις θα μείνουν λίγο στην άκρη γιατί έρχονται στη μόδα οι φωτεινές, ροζ αποχρώσεις.

7. Οι φυσικές και οι φουντωτές μπούκλες αντί για τις κυματιστές μπούκλες

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα7

Μια σημαντική αλλαγή στην τάση της μόδας αποτελεί και η παραπάνω. Ξέχνα ότι ήξερες και έκανες στο μαλλί σου το 2016 γιατί το 2017 ξαναφέρνει πίσω τις φυσικές και φουντωτές μπούκλες αντί τις κυματιστές μακριές μπούκλες. Μήπως η Ariana Grande θα πρέπει να θυμηθεί το φυσικό μαλλί της;

8. Ήρεμα και σκούρα χρώματα στα μαλλιά αντί για πολύ φωτεινά

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα8

Η μανία για τα διαφορετικά, τρελά και πολύ φωτεινά χρώματα όπως τα μπλε, ροζ και μπορντό αλλάζει. Το 2017 τα φωτεινά χρώματα θα μπλέκονται με τους φυσικούς μας τόνους, για λιγότερο «ψεύτικο» αποτέλεσμα.

9. Κομψό σινιόν αντί για ατημέλητο κότσο

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα9

Ξέχνα τον ατημέλητο κότσο που όλες αγαπήσαμε και διευκόλυνε την καθημερινότητά μας. Το 2017 ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί από ένα μαζεμένο και περιποιημένο σινιόν για επαγγελματικό στυλ και πιο επίσημη εμφάνιση.

10. Πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ αντί για μανικιούρ »φεγγάρι»

Οι νέες τάσεις της ομορφιάς: τι αλλάζει το 2017 σε σχέση με το 2016; - Εικόνα10

Το μανικιούρ »φεγγάρι» που η βάση του νυχιού έχει διαφορετικό χρώμα ή μένει άβαφο ήτανε τοπ για το 2016. Το 2017 όμως προφέρει κάτι πολύ διαφορετικό, ένα πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement