ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ξηρά τροφή για τον σκύλο σας που παράγεται στην Ελλάδα

Νέα ξηρά τροφή για τον σκύλο σας που παράγεται στην Ελλάδα
Advertisement

Μια νέα Ελληνική εταιρία έρχεται για να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας ξηρά τροφή για τον σκύλο σας απευθείας στην πόρτα σας.

Προσφέροντας δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα σας παραδίδει την τροφή που θα επιλέξετε μέσα σε λίγες μέρες και υπόσχεται ότι θα σταματήσετε να σκέφτεστε την αγορά της τροφής καθώς αναλαμβάνει να σας υπενθυμίσει ότι η τροφή σας τελειώνει.

Η διανομή γίνεται απευθείας από την ίδια την εταιρία που την παρασκευάζει, παρέχοντας premium ποιότητας τροφή σε ανταγωνιστική τιμή χωρίς να υπάρχουν ενδιάμεσοι. Επίσης, οι συσκευασίες είναι εσωτερικά χωρισμένες σε μικρότερες των 5 κιλών για να μπορείτε να τις μεταφέρετε όπου θέλετε, και το βασικότερο, να μην ξεραίνεται η κροκέτα από την υγρασία.

Μπαίνοντας στο site της εταιρίας (www.mojestik.gr) είδαμε ότι δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν συνδρομή παρέχοντάς τους ακόμη καλύτερη τιμή και προσφέρει την ευκολία του να μην χρειάζεται να σκέφτεστε πότε τελειώνει η τροφή του σκύλου σας, καθώς σας ενημερώνουν αυτοί όταν χρειάζεστε νέα συσκευασία. Με τιμές που ξεκινάνε από 23.99 Ευρώ, είναι η καλύτερη δυνατή λύση.

Η αναζήτηση για μια καλής ποιότητας τροφή η οποία δεν θα σας κοστίζει πολύ τελείωσε! Με τη Mojestik θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τον μικρό σας φίλο χορτασμένο και υγειή! Ξεχάστε λοιπόν την έγνοια της αγοράς τροφής και επικεντρωθείτε στο παιχνίδι και στις βόλτες με τον σκύλο σας.

Μπείτε στο www.mojestik.gr και επιλέξτε την κατάλληλη τροφή για τον μικρό σας φίλο. Αφήστε τα υπόλοιπα στην Mojestik και θα σας αποστείλει την τροφή στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Πηγή

Advertisement