ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες
Advertisement

Δύο άνδρες, ντυμένοι με αγιοβασιλιάτικες στολές, άνοιξαν πυρ στο νυχτερινό κέντρο Reina.

Ο ένας από τους δράστες της επίθεσης βρίσκεται ακόμη μέσα στη ντισκοτέκ, στην περιοχή Μπεσίκτας, σύμφωνα με το NTVΈνοπλοι επιτέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης και υπάρχουν τραυματίες, μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η επίθεση έγινε στην περιοχή Ortakoy. ΕΠί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ιατρικές ομάδες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες, ο ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης, άνοιξαν πυρ με μακρύκανα όπλα και όπως μεταδίδει το NTV υπάρχουν τραυματίες και νεκροί.

Ο ένας από τους δράστες της επίθεσης σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης που διαπράχθηκε πριν από λίγο βρίσκεται ακόμη μέσα στον χώρο και οι ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας προετοιμάζονται για μια επιχείρηση με σκοπό την εξουδετέρωσή του, μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο. Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες - Εικόνα 0

Πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο εικονίζουν θωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας στον δρόμο που βρίσκεται έξω από το νυχτερινό κέντρο. Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες - Εικόνα 1

Η επίθεση έλαβε χώρα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Reina στη γειτονιά Ortakoy, στη συνοικία Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης.

Υπήρχαν δύο επιτιθέμενοι που εμπλέκονται, σύμφωνα με το NTV, αλλά αντικρουόμενες αναφορές μιλούν επίσης για έναν μοναχικό ληστή. Οι ένοπλοι ήταν ντυμένοι Santa Claus ρούχα, κρατώντας «μακρά όπλα» αυτόπτης μάρτυρας στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι επιτιθέμενοι άνοιξαν πυρ εναντίον νέων που διασκέδαζαν, τραυματίζοντας πολλούς από αυτούς. Ένας από τους ενόπλους φέρεται να έχει αναζητήσει καταφύγιο σε γραφείο αθλητικού συλλόγου.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement