Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη.

Advertisement
Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη.
Advertisement

Όλοι θέλουμε να δείχνουμε όμορφοι, και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να νιώθουμε καλά με την εμφάνισή μας.

Το πιο σημαντικό, όμως, είτε μιλάμε για μαλλιά είτε για τατουάζ ή για την οποιαδήποτε παρέμβαση που θέλουμε να κάνουμε πάνω μας, είναι να επιλέξουμε επαγγελματίες που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά.

Ωστόσο, στην τραγική περίπτωση μιας γυναίκας από τη Φλόριντα, το πρόσωπο το οποίο εμπιστεύτηκε για να νιώσει όμορφη ήταν ένας δήθεν επαγγελματίας που ήθελε απλά να της φάει χρήματα.

Η Rajee Narinesingh είναι μια τρανσeξουαλ ακτιβίστρια, συγγραφέας και ηθοποιός, η οποία υποστηρίζει την LGBTQ κοινότητα για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Το 2005, πήγε σε μια αισθητικό που ονομάζεται ONeal Ron Morris για να κάνει ενέσεις και να αναζοωγονήσει το πρόσωπό της, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η Morris, η οποία υποστηρίζει ότι είναι πλαστικός χειρουργός, την κοροΐδευε.

Αυτό που συνέβη ήταν τελείως διαφορετικό από το αποτέλεσμα που ήλπιζε η Narinesingh. Όπως φάνηκε, η Morris της έκανε ένεση με τσιμέντο και σφραγιστικό ελαστικών.

Κατέληξε φρικτά παραμορφωμένη από την εμπειρία της, όμως σήμερα, φαίνεται καλύτερα από ποτέ χάρη σε δύο πλαστικούς χειρουργούς οι οποίοι τη βοήθησαν και της έδωσαν πίσω το πρόσωπό της!

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα1

Το 2005, η Rajee Narinesingh πήγε σε ένα “κέντρο αισθητικής” το οποίο κάνει ενέσεις κολλαγόνου, Botox, και άλλα παρόμοια προϊόντα.

Τα προϊόντα αυτά ήταν όλα σχεδιασμένα για να γεμίσουν το δέρμα, να διαγράψουν τις ρυτίδες, και να προσθέσουν όγκο στους γλουτούς και στο στή8ος.

Ωστόσο, οι αρχές ισχυρίζονται ότι η “γιατρός” ήταν μια απάτη.

Η ONeal Ron Morris υποστήριξε ότι είναι πλαστικός χειρούργος, αλλά σύμφωνα με αναφορές, εξαπατούσε ευάλωτους ανθρώπους που ήθελαν να καλλωπιστούν και να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα2

Η Narinesingh δήλωσε ότι η Morris έκανε μια ένεση στο πρόσωπό της, αλλά όχι με Botox. Αντ’ αυτού, κατέληξε με τσιμέντο και κόλλα βαρέων ελαστικών κάτω από το δέρμα της.

Αυτά τα σκληρά βιομηχανικά προϊόντα σχημάτισαν γρήγορα επώδυνα, αντιαισθητικά εξογκώματα κάτω από το δέρμα της, κάνοντας το πρόσωπό της να φαίνεται εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενε η ακτιβίστρια.

Οι αρχές λένε ότι δεν ήταν το πρώτο θύμα της Morris.

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα3

Η αυτοαποκαλούμενη πλαστικός χειρούργος έχει ονομαστεί ο “τοξικός γιατρός” στις εφημερίδες για την εκτέλεση πολλών κακότεχνων διαδικασιών με τσιμέντο και άλλα βιομηχανικά προϊόντα.

Οι ενέσεις της Morris άφησαν πολλά από τα θύματα σε απίστευτα κακή κατάσταση. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένας ασθενής πέθανε από αναπνευστική ανεπάρκεια ως άμεση συνέπεια της τοξικής θεραπείας.

Η Narinesingh, κατέληξε παραμορφωμένη με μεγάλα εξογκώματα στα μάγουλα, στο πηγούνι και στο μέτωπο της, αν και οι αρχές λένε ότι είναι πραγματικά τυχερή σε σύγκριση με κάποιες άλλες γυναίκες που έλαβαν ενέσεις από τη Morris.

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα4

Η Narinesingh ήταν αρκετά τυχερή αφού πήρε τη βοήθεια των ειδικών από την ομάδα πλαστικής χειρουργικής της τηλεοπτικής εκπομπής Botched, η οποία διορθώνει λανθασμένες πλαστικές επεμβάσεις.

Η Narinesingh εμφανίστηκε τη δεύτερη χρονιά του σόου, αλλά της είπαν ότι δεν είχαν καλές θεραπείες εκείνη τη χρονική περίοδο.

Ωστόσο, οι χειρουργοί του σόου, ο Δρ. Nassif και ο Δρ. Dubrow, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να σκέφτονται το χάλι της, και τελικά βρήκαν μια λύση.

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα5

Την άνοιξη του 2016, οι γιατροί του Botched είχαν πάρει ξανά την Narinesingh στο σόου- αυτή τη φορά για να διορθώσουν τις τρομακτικές της ενέσεις μια για πάντα.

Θα έπρεπε να είναι απίστευτα προσεκτικοί λόγω του τρόπου που το τσιμέντο παραμόρφωσε το πρόσωπό της, έτσι πήραν μια συντηρητική προσέγγιση για τη χειρουργική επέμβαση.

Με πολλή προσοχή, ήταν σε θέση να αφαιρέσουν τα μεγάλα, αντιαισθητικά εξογκώματα από το πρόσωπό της και να της δώσουν μια πιο ομαλή χροιά.

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα6

Το πρόσωπο της Narinesingh τελικά ανέκαμψε από τα τραύματα της χειρουργικής επέμβασης.

Κάθε διαδικασία αυτής της φύσης είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει προσωρινούς μώλωπες και πρήξιμο, αλλά ο τελικός στόχος ήταν μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα επώδυνα εξογκώματα από τις κακότεχνες ενέσεις.

Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε πως η Narinesingh φαίνεται τώρα πολύ πιο ευτυχισμένη και υγιής!

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα7

Στην πραγματικότητα, μοιάζει με άλλη γυναίκα σε όλες τις φωτογραφίες μετά την ανάρρωσή της.

Και δεν είναι μόνο το ότι φαίνεται καλύτερη, θα λέγαμε ότι έχει, επίσης, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, η οποία κάνει τεράστια διαφορά.

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα8

Και εδώ μπορείτε να δείτε όμορφο πρόσωπο της από κοντά!

Μπορεί να έχει ακόμα κάποια μικροπροβλήματα από τις τοξικές ενέσεις, αλλά η διαφορά στην εμφάνισή της είναι η μέρα με τη νύχτα.

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία της για να βοηθήσει το έργο της υπεράσπισης της για την LGBTQ κοινότητα, λέει, “Νομίζω πως είναι σημαντικό να δείξουμε ότι πολλοί από εμάς που είμαστε τρανσεksουαλ κάνουμε θετικά πράγματα στον κόσμο.”

Ένας ανήθικος γιατρός της φούσκωνε το πρόσωπο με τσιμέντο και την έκανε να μοιάζει με «τέρας». 11 χρόνια μετά, έχει γίνει εντελώς αγνώριστη. - Εικόνα9

Επίσης, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο Beyond Face Value, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς την εμπειρία της.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα