ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για τη γυναίκα που αγνοείται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Αγωνία στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για τη γυναίκα που αγνοείται από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Advertisement

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αγνοείται  από το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και φέρεται να πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Ακαρπες ήταν οι προσπάθειες εντοπισμού της γυναίκας από το λιμενικό καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, με τις έρευνες να συνεχίζονται, την πρώτη μέρα του χρόνου, με το πρώτο φως της ημέρας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr  ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Η γυναίκα φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητό της μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας, βγήκε και πήδηξε στη θάλασσα.

Το περιστατικό φέρεται να έχει καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας της Γέφυρας γύρω στις 7.30 το πρωΐ του Σαββάτου. Από τις καμερες κυκλοφορίας δεν ειναι δυνατο να διακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται οτι σταθμεύει το οχημα και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά καγκελα. 

Πηγή

Advertisement