ΔΙΑΦΟΡΑ

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους!
Advertisement

Ίσως το πιο ωραίο κομμάτι στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι τα φωτισμένα μπαλκόνια και οι στολισμένες πόρτες (ακόμα και τα υπερβολικά φωτάκια έχουν τη χάρη τους!).

Είναι αυτά που δίνουν το ύφος σε μια ολόκληρη περιοχή! Για σένα που θα στολίσεις μπαλόνι, βεράντα, πόρτα και γενικά τους εξωτερικούς σου χώρους και ψάχνεσαι υπάρχουν τόσες ιδέες για να το κάνεις! Κομψές, παιχνιδιάρικες, απλές, σύνθετες, glamorous, χειροποίητες…

Και είμαστε εδώ και να σου προτείνουμε υπέροχους τρόπους να στολίσεις τους εξωτερικούς σου χώρους και φέτος και να ξεχωρίσεις! Δες τις φωτογραφίες!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα1

Μεγάλα candy canes μέσα σε τσίγγινα γλαστράκια με κόκκινες κορδέλες είναι μια… παιδική ιδέα για την πόρτα ή το μπαλκόνι σου!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα2

Χρειάζεσαι μόνο μια γλάστρα, μερικά ξύλα για τζάκι, κλαδιά απο έλατο ή πεύκο και κουκουνάρια καθώς και μερικά φωτάκια για μια ωραία σύνθεση για το μπαλκόνι σου!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα3

Μικρότερες και μεγαλύτερες μπάλες από μαλλί πλεξίματος μπορούν να γίνουν ένα κομψό στεφάνι για την πόρτα σου!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα4

Βάλε χριστουγεννιάτικες μπάλες μέσα σε ξύλινα ή μεταλλικά φανάρια για να στολίσεις τους εξωτερικούς σου χώρους!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα5

Τι πιο απλό από το στολίσεις γύρω γύρω μια γλάστρα με μικρές μπάλες και να την κρεμάσεις στο περβάζι σου ή και στην πόρτα σου! Μέσα στη γλάστρα βάλε ένα αλεξανδρινό ή ένα μίνι κυπαρίσσι ή έλατο.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα6

Μία ακόμη μοναδική ιδέα είναι να δημιουργήσεις γιορτινές ζαρντινιέρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες, ξύλινες μπάλες, φαναράκια και μικρά κυπαρισσάκια ή μικρούς θάμνους κατά προτίμηση στρογγυλούς. Βάλε τα γλαστράκια στην άκρη ή στη μέση κάθε ζαρντινιέρας και γύρω γύρω βάλε μεγάλες μπάλες. Το βράδυ μπορείς να ανάβεις τα κεριά στα φαναράκια για να πετύχεις ένα ρομαντικό αποτέλεσμα!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα7

Κρέμασε στην πόρτα σου μια απλή σύνθεση από κουκουνάρες και κορδέλα. Κόψε μερικά κομμάτια κορδέλας (πράσινη, κόκκινη και καρώ) ασύμμετρα και στο τέλος της καθεμιάς δέσε ένα κουκουνάρι. Δέσε όλες μαζί τις κορδέλες με έναν φιόγκο στην κορυψή και κρέμασέ το στην πόρτα σου!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα8

Μια άλλη “κρεμαστή” ιδέα  για την πόρτα σου ή το παράθυρό σου είναι να πάρεις ένα μεγάλο κλαδί ελάτου ή πεύκου και να το κρεμάσεις ανάποδα. Στο πάνω μέρος του δέσε ένα μεγάλο φιόγκο από κορδέλα ή ένα κασκόλ σε γιορτινά χρώματα και στερέωσε ανάμεσα στο φύλλωμά του χριστουγεννιάτικες μπάλες ή άλλα στολίδια που θέλεις.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Υπέροχες ιδέες για το μπαλκόνι και τους εξωτερικούς χώρους! - Εικόνα9

Τι θα έλεγες να κρεμάσεις μερικά χαριτωμένα κουτιά δώρων κάτω από το κουδούνι σου, στην πόρτα σου ή σε όποιο άλλο εξωτερικό σημείο του σπιτιού σου θέλεις; Τύλιξε άδεια κουτιά σε διάφορα μεγέθη και σχήματα με χαρούμενα περιτυλίγματα και κορδέλες και είτε κόλλησέ τα με blue tack ή στερέωσέ τα με άλλο τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement