ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικες προσφορές και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από τη Spotawheel με εκπτώσεις έως 1200€

Χριστουγεννιάτικες προσφορές και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από τη Spotawheel με εκπτώσεις έως 1200€
Advertisement

Η Spotawheel  είναι η startup που ιδρύθηκε για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κοινού στην αγορά του μεταχειρισμένου, δίνοντας τη δυνατότητα σε ιδιώτες να πουλήσουν και να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στη σωστή τιμή, εύκολα και με απόλυτη διαφάνεια.

Για φέτος τα Χριστούγεννα, η Spotawheel καινοτομεί ακόμα μια φορά στον κλάδο των μεταχειρισμένων και προσφέρει μόνο για λίγες μέρες κορυφαίες εκπτώσεις!

Όλα τα αυτοκίνητα της Spotawheel πιστοποιούνται μέσω μιας σειράς ελέγχων με κυριότερο, τον αυστηρό έλεγχο 180 σημείων της Spotmechanic που κάθε αυτοκίνητο πρέπει να περάσει πριν «ανέβει» στην online έκθεση.

Αυτός ο έλεγχος που γίνεται επιτόπου (ακόμα και έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη), έχει βοηθήσει την εταιρία να βρίσκει και να πουλάει τα καλύτερα αυτοκίνητα ιδιωτών, στην καλύτερη τιμή σε σχέση με την κατάσταση και τον εξοπλισμό τους, δίνοντας μάλιστα 7 ημέρες επιστροφή χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο!

Τα καλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι πλέον σπάνια γι’αυτό και η Spotawheel απορρίπτει τόσα πολλά μετά τους ελέγχους της. Για κάθε αυτοκίνητο στο online showrοom της εταιρίας έχουν απορριφθεί άλλα 12, κυρίως λόγω κακής κατάστασης, σοβαρών τρακαρισμάτων ή δυσκολίας επιβεβαίωσης των πραγματικών χιλιομέτρων.

Αν μπορούσε να αξιολογηθεί η εμπιστοσύνη, τα αυτοκίνητα της Spotawheel είναι πραγματικές ευκαιρίες και αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα από αυτά με έκπτωση έως και 1200€! 

Πηγή

Advertisement