Χιουμοριστικό: 10 ειδήσεις που θα σου κάνουν ακόμα δυσκολότερη την επιστροφή από το τριήμερο (φωτογραφίες)

Advertisement
Χιουμοριστικό: 10 ειδήσεις που θα σου κάνουν ακόμα δυσκολότερη την επιστροφή από το τριήμερο (φωτογραφίες)
Advertisement

Ακόμα ένα τριήμερο τελειώνει, και μπορεί όλοι να περάσατε υπέροχα αυτές τις ημέρες ο ένας πάνω στον άλλον στις γεμάτες κωλοβακτηρίδια παραλιές αλλά τα όνειρα κάπου τελειώνουν.

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο από κινητό μάλλον είστε κολλημένοι στην κίνηση κάπου περιφεριακά του λιμανιού του Πειραιά ή της Ραφήνας. Αν πάλι είστε δημόσιοι, υπάλληλοι, σε καμία παραλία γιατί «κολλήσατε» ακόμα 3-4 μερούλες άδεια από τη σημαία οπότε θα επιστρέψετε μάλον Κυριακή.

Και ξέρουμε ότι το να είσαι κολλημένος στην κίνηση, με το air condition στα τελευταία του και μόνη εικόνα το μπροστινό αμάξι φορτωμένο μέχρι πάνω με ποδήλατα, πλαστικές βάρκες και μια πεθερά, δεν είναι και ότι καλύτερο, είπαμε να σου χαλάσουμε ακόμα πιο πολύ το κέφι.

Απλά δες τις παρακάτω εικόνες και σκέψου τι έχασες αυτό το τριήμερο:

Χιουμοριστικό: 10 ειδήσεις που θα σου κάνουν ακόμα δυσκολότερη την επιστροφή από το τριήμερο (φωτογραφίες) - Εικόνα1 Χιουμοριστικό: 10 ειδήσεις που θα σου κάνουν ακόμα δυσκολότερη την επιστροφή από το τριήμερο (φωτογραφίες) - Εικόνα2 Χιουμοριστικό: 10 ειδήσεις που θα σου κάνουν ακόμα δυσκολότερη την επιστροφή από το τριήμερο (φωτογραφίες) - Εικόνα3 Χιουμοριστικό: 10 ειδήσεις που θα σου κάνουν ακόμα δυσκολότερη την επιστροφή από το τριήμερο (φωτογραφίες) - Εικόνα4 Χιουμοριστικό: 10 ειδήσεις που θα σου κάνουν ακόμα δυσκολότερη την επιστροφή από το τριήμερο (φωτογραφίες) - Εικόνα5

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα