ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γιος πασίγνωστου τραγουδιστή: Ηταν μέλος κυκλώματος εκβιαστών

Συνελήφθη γιος πασίγνωστου τραγουδιστή: Ηταν μέλος κυκλώματος εκβιαστών
Advertisement

Μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε μεσίτες, ενοικιαστές και αγοραστές ακινήτων φέρεται να είναι ο γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή. 

Ο ίδιος μαζί με τον πεθερό του και έναν 49χρονο από τη σχολή και το γυμναστήριο τα οποία του ανήκουν φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων.

Ο πεθερός που είναι μεσίτης συνεργάστηκε με δύο εργολάβους οι οποίοι έδωσαν τη μεσιτία για δύο ακίνητα σε άλλους μεσίτες, οι οποίοι κατάφεραν να τα πουλήσουν. Από εκεί και έπειτα φέρεται να άρχισε η εκβίαση τους αλλά και τηλεφωνήματα με απειλές προς τους ίδιους και τα παιδιά τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια από τα θύματα ενέδωσαν στους εκβιασμούς του κυκλώματος με χαρακτηριστική την περίπτωση ενός εργολάβου και ενός μεσίτη οι οποίοι αναγκάστηκαν να τους καταβάλουν το ποσό των 8.000 ευρώ. Μάλιστα όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές τα μέλη του κυκλώματος πυρπόλησαν και το αυτοκίνητο ενός μεσίτη ο οποίος δεν ενέδωσε στις πιέσεις τους. 

Ο 49χρονος που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα φέρεται να ενημέρωνε τηλεφωνικά και τον γιο του γνωστού τραγουδιστή, χωρίς να γνωρίζουν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνταν.

Οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα την Παρασκευή ενώ την Τρίτη θα περάσουν από ανακριτή.

Πηγή

Advertisement