ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

Η ρωσίδα Kardashian ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Kim

Η ρωσίδα Kardashian ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Kim
Advertisement

Η Anastasia Kvitko, είναι πληθωρικό μοντέλο από την Ρωσία και χαρακτηρίζεται από τα ρώσικα media ως η απάντηση της Μόσχας στην Kim Kardashian.

Η πληθωρική Ρωσίδα από το Καλίνινγκραντ της Ρωσίας ξεκίνησε τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις στα 17 ενώ όπως λέει τότε ήταν που κάποιοι άρχισαν να την συγκρίνουν με την διάσημη αμερικανίδα τηλεπερσόνα.

Το 22χρονο πλέον μοντέλο δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media ενώ μετράει ήδη 4,9 εκατομμύρια followers.

Η ρωσίδα Kardashian ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Kim - Εικόνα 1

Όσο για αυτούς που ισχυρίζονται ότι μιμείται την Kim, εκείνη απαντά ότι είναι πολύ καλύτερη από τη διάσημη τηλεπερσόνα και ότι τρώει τη σκόνη της.

«Το σώμα μου είναι γυμνασμένο και δεν έχω κάνει καμία πλαστική, ενώ όλος ο κόσμος ξέρει ότι εκείνη έχει «πειράξει» τα οπίσθιά της».

Η ρωσίδα Kardashian ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Kim - Εικόνα 2

Τέλος η πληθωρική Kvitko είπε ότι στο παρελθόν πολλά πρακτορεία μοντέλων την έχουν απορρίψει γιατί την θεωρούσαν χοντρή όμως εκείνη θεωρεί ότι οι καμπύλες της είναι το σήμα κατατεθέν της και δεν κοιτάζει πια πίσω.

Η ρωσίδα Kardashian ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Kim - Εικόνα 3 Η ρωσίδα Kardashian ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Kim - Εικόνα 4 Η ρωσίδα Kardashian ετοιμάζεται να εκθρονίσει την Kim - Εικόνα 5
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement