ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Πρώην της την Μαχαίρωσε 32 φορές. 3 Χρόνια μετά, ο Άνθρωπος που της έσωσε τη Ζωή κάνει το Αδιανόητο!

Ο Πρώην της την Μαχαίρωσε 32 φορές. 3 Χρόνια μετά, ο Άνθρωπος που της έσωσε τη Ζωή κάνει το Αδιανόητο!
Advertisement

Το 2012, η Melissa Dohme μαχαιρώθηκε 32 φορές από τον σύντροφο της.

Ο Πρώην της την Μαχαίρωσε 32 φορές. 3 Χρόνια μετά, ο Άνθρωπος που της έσωσε τη Ζωή κάνει το Αδιανόητο! - Εικόνα0

Έκανε πολλές εγχειρήσεις, όπως αφαίρεση ουλών και επαναληπτικές επεμβάσεις, και ο πρώην φίλος της, Robert Lee Burton Jr., δήλωσε ένοχος για απόπειρα δολοφονίας και καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση χωρίς πιθανότητα αποφυλάκισης υπό όρους.

Ο Πρώην της την Μαχαίρωσε 32 φορές. 3 Χρόνια μετά, ο Άνθρωπος που της έσωσε τη Ζωή κάνει το Αδιανόητο! - Εικόνα1

Όταν άρχισε να συνέρχεται από τα σωματικά της τραύματα, έτυχε να συναντήσει τον Cameron Hill, ένα πυροσβέστη-διασώστη που ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στην κλήση της, σε μια εκκλησία. Αμέσως ταίριαξαν και έγιναν αχώριστοι. Το 2013 ήταν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Ο Πρώην της την Μαχαίρωσε 32 φορές. 3 Χρόνια μετά, ο Άνθρωπος που της έσωσε τη Ζωή κάνει το Αδιανόητο! - Εικόνα2

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, η Melissa άρχισε να υποστηρίζει ενεργά και να δουλεύει για το Break the Silence, έναν οργανισμό κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Μέσα από την δουλειά της (ή έτσι νόμιζε) την κάλεσαν στον αγώνα μπέιζμπολ του Tampa Bay Rays για να ρίξει την πρώτη μπαλιά.

Ο Πρώην της την Μαχαίρωσε 32 φορές. 3 Χρόνια μετά, ο Άνθρωπος που της έσωσε τη Ζωή κάνει το Αδιανόητο! - Εικόνα3

Αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι ο Hill είχε οργανώσει ολόκληρη την εκδήλωση για να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Πριν την πρώτη της μπαλιά, της έκανε έκπληξη ζητώντας την σε γάμο μπροστά στο κοινό. Εκείνη είπε αμέσως ναι!

Η νεαρή γυναίκα έχει περάσει τόσα πολλά στην ζωή της. Είναι υπέροχο που τελικά κατάφερε να γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγο της και να αποκτήσει μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Το χαρούμενο ζευγάρι αποδεικνύει ότι πάντα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και αποτελεί παράδειγμα για την δύναμη της αγάπης μέσα από την σχέση του!


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement