ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Τα οφειλόμενα θα καταβληθούν μέχρι την Τρίτη [βίντεο]

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Τα οφειλόμενα θα καταβληθούν μέχρι την Τρίτη [βίντεο]
Advertisement

Bέβαιος ότι οι οφειλές από την διαφορά του ΦΠΑ θα καταβληθούν μέχρι αύριο Τρίτη, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στεφανίδης Χρήστος.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως έλαβε την διαβεβαίωση από το υπουργείο Οικονομικών πως η πληρωμή θα υλοποιηθεί αύριο. Tα χρήματα έπρεπε να είχαν κατατεθεί από την περασμένη εβδομάδα αλλά ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στο σύστημα στάθηκε εμπόδιο στο να καταστεί αυτό εφικτό και να αποπληρωθούν οι εργαζόμενοι τους μισθούς του Οκτωβρίου αλλά και του Νοεμβρίου που εκκρεμούν.

«Είχαμε τη διαβεβαίωση από το Υπουργείο ότι τα χρήματα θα μπουν στον λογαριασμό μέχρι τις 14-15 Δεκεμβρίου, ωστόσο, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ήρθε ενημέρωση ότι το σύστημα σύστημα έπεσε» ανάφερε ο κ. Στεφανίδης και πρόσθεσε: «Στην επικοινωνία που είχαμε σήμερα, μας είπαν ότι σήμερα Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, θα εκταμιευτούν τα χρήματα για να μπορέσουμε και μεις να πληρώσουμε τους εργαζόμενους».

Να σημειώσουμε, τέλος, πως το Σωματείο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ έχει λάβει απόφαση για επανέναρξη των κινητοποιήσεων από την Τετάρτη προγραμματίζοντας επίσχεση εργασίας αν μέχρι την Τρίτη δεν έχουν καταβληθεί στους λογαριασμούς τους τα δεδουλευμένα.

Πηγή Βίντεο: Thestival.gr

Πηγή

Advertisement