ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μια μητέρα κατασκεύασε ένα ειδικό καρότσι σούπερ μάρκετ για να βοηθήσει ανήμπορους ηλικιωμένους και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Μια μητέρα κατασκεύασε ένα ειδικό καρότσι σούπερ μάρκετ για να βοηθήσει ανήμπορους ηλικιωμένους και παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Advertisement

Καθώς ο κόσμος έχει όλο και μεγαλύτερη επίγνωση των αναγκών των αρρώστων και των ηλικιωμένων, οι άνθρωποι αρχίζουν να βρίσκουν νέους και καινοτόμους τρόπους για να βοηθήσουν τους ίδιους και τους ανθρώπους που τους φροντίζουν.

Η Drew Ann Long ήταν μια τέτοια μητέρα που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, όταν δυσκολευόταν να κινηθεί στο σούπερ μάρκετ με την αναπηρική καρέκλα της κόρης της, ενώ προσπαθούσε παράλληλα να παρακολουθεί τον 2 ετών γιο της και να σέρνει και το καρότσι με τα ψώνια.

Μια μητέρα κατασκεύασε ένα ειδικό καρότσι σούπερ μάρκετ για να βοηθήσει ανήμπορους ηλικιωμένους και παιδιά με ειδικές ανάγκες. - Εικόνα1

Τότε αποφάσισε να ξεκινήσει το “Καλάθι της Caroline”, μια εταιρεία που πήρε το όνομα της κόρης της, και ειδικεύεται σε ένα μοναδικό είδος καλαθιού αγορών που ενσωματώνει ένα κάθισμα ενηλίκων μέσα στο ίδιο το καλάθι. Το προϊόν άρχισε γρήγορα να εξαπλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα και πολλά γνωστά σούπερ μάρκετ έσπευσαν να το αγοράσουν.

Μια μητέρα κατασκεύασε ένα ειδικό καρότσι σούπερ μάρκετ για να βοηθήσει ανήμπορους ηλικιωμένους και παιδιά με ειδικές ανάγκες. - Εικόνα2

Ο στόχος αυτός για τη Long ξεκίνησε απλά με την επιθυμία της να συμμετέχει και η κόρη της στις τακτικές της δραστηριότητες, αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι αυτή η καρέκλα ήταν απαραίτητη και σε πολλά άτομα της τρίτης ηλικίας, και στους ανθρώπους οι οποίοι τους φρόντιζαν και ήθελαν να περνάνε μαζί τους την κάθε στιγμή της ημέρας.

Η ιστοσελίδα του προϊόντος αναφέρει:

“Παρέχει σε γονείς και κηδεμόνες μια βιώσιμη επιλογή για τη μεταφορά ενός παιδιού μέσα σε ένα κατάστημα, χωρίς να υποχρεούνται να χρησιμοποιούν την αναπηρική καρέκλα και το παραδοσιακό καλάθι παντοπωλείου ταυτόχρονα.”

Πολλοί είναι αυτοί που ενθουσιάστηκαν με το προϊόν, και η Long ελπίζει ότι μια μέρα, όλα τα σούπερ μάρκετ θα έχουν κι αυτό το καλάθι.

Μια μητέρα κατασκεύασε ένα ειδικό καρότσι σούπερ μάρκετ για να βοηθήσει ανήμπορους ηλικιωμένους και παιδιά με ειδικές ανάγκες. - Εικόνα3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement