ΕΛΛΑΔΑ

Στο λιμάνι του Ηρακλείου οι αγρότες – Πιέζουν για να ξεκινήσει το πλοίο για την μεταφορά προϊόντων

Στο λιμάνι του Ηρακλείου οι αγρότες – Πιέζουν για να ξεκινήσει το πλοίο για την μεταφορά προϊόντων
Advertisement

Αποφασισμένοι εμφανίζονται οι αγρότες της Κρήτης για το πλοίο ασφαλείας, καθώς συγκεντρώνονται στο λιμάνι του Ηρακλείου, «για να βοηθήσουν στον αποπλου πλοίου των Μινωϊκών Γραμμών», όπως έχουν δηλώσει οι ίδιοι.

Νωρίτερα, οι νταλίκες φορτωμένες με αγροτικά προϊόντα, είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου υπάρχει το πλοίο ασφαλείας για να μεταφερθούν προϊόντα.

Στην ανακοίνωση του Ενιαίου Αγροτικού Σύλλογου Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας, τονίζονταν τα εξης:

«Αγρότισσες, Αγρότες, μετά από τις προσπάθειες που κάναμε να πείσουμε την κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο για πλοίο ασφαλείας δεν το έχει κάνει.
Απόψε οι Μινωικές Γραμμές προτίθενται να επιτρέψουν να αποπλεύσει ένα πλοίο. Για να γίνει αυτό εφικτό ζητά και την βοήθεια των αγροτών. Σε σύσκεψη με όλους τους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης αποφασίστηκε το βράδυ ώρα 18:00 να κατέβουμε όλοι οι αγρότες της Κρήτης στο λιμάνι για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στον απόπλου του πλοίου.

Για αυτό καλούμε τους αγρότες κι όλους όσους εμπλέκονται με τα αγροτικά σε συγκέντρωση στις ελαιοδεξαμενες το απόγευμα στις 16:00 για να μεταβούμε στο λιμάνι Ηρακλείου, όλοι μαζί οργανωμένα».

Πηγή: ekriti

Πηγή

Advertisement