ΓΥΝΑΙΚΑ

40 από τα πιο ξεχωριστά γιορτινά χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές

40 από τα πιο ξεχωριστά γιορτινά χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές
Advertisement

Τα Χριστούγεννα είναι μόλις μια ανάσα μακριά και σιγά σιγά όλοι μπαίνουμε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα. Αν ψάχνετε, όμως, για έναν τρόπο να ξεχωρίσετε φέτος τότε σας έχουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Τι πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό από ένα χριστουγεννιάτικο χτένισμα;

Δείτε παρακάτω 40 εντυπωσιακά  χτενίσματα, που ποικίλλουν από απλά χριστουγεννιάτικα δέντρα, μέχρι χτενίσματα με στολίδια και τον Ρούντολφ το ελαφάκι.

#1 Χριστουγεννιάτικη πλεξούδα με πράσινη κορδέλα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα1

#2 Κότσος- Ρούντολφ το ελαφάκι.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα2#3 Πλεξούδα- χιονονιφάδα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα3#4 Χριστουγεννιάτικο στεφάνι για τα μαλλιά. 40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα4

#5 Λαμπεροί κότσοι.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα5#6 Πλεξούδα- χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα6#7 Πλεξούδα- χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα7#8 Μαλλιά κέρατα ελαφιού.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα8

#9 Χτένισμα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα9

#10 Χτένισμα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα10

#11 Χτένισμα χιονονιφάδας.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα11

#12 Ενδιαφέρουσα χριστουγεννιάτικη πλεξούδα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα12#13 Ενδιαφέρουσα πλεξούδα που μοιάζει με κέρατα ελαφιού.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα13#14 Όμορφη πλεξούδα με χριστουγεννιάτικες κορδέλες.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα14#15 Πλεξούδα Άγιος Βασίλης.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα15

#16 Στεφάνι με κέρατα ελαφιού.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα16

#17 Χριστουγεννιάτικη πλεξούδα με φωτάκια.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα17#18 Πλεξούδα ζαχαρωτό.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα18#19 Πλεξούδα καπέλο του Άγιου Βασίλη.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα19#20 Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα20#21 Πλεξούδα με κόκκινικη κορδέλα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα21#22 Πλεξούδες με κρεμαστά στολίδια.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα22

#23 Χριστουγεννιάτικο χτένισμα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα23#24 Εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο χτένισμα. 40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα24

#25 Κομψό χριστουγεννιάτικο χτένισμα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα25

#26 Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα26#27 Ψαροκόκαλο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα27#28 Χριστουγεννιάτικη πλεξούδα με στολίδια.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα28#29 Μοϊκάνα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα29#30 Κομψό χριστουγεννιάτικο χτένισμα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα30#31 Κότσοι σε σχήμα δώρου.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα31

#32 Χριστουγεννιάτικο στεφάνι- πλεξούδα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα32

#33 Πλεξούδα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα33#34 Χριστουγεννιάτικο χτένισμα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα34#35 Χριστουγεννιάτικο χτένισμα με στολίδια.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα35#36 Χριστουγεννιάτικο χτένισμα.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα36#37 Χτένισμα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

40 από τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα χτενίσματα για να εντυπωσιάσετε αυτές τις γιορτές - Εικόνα37

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement