ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: Επαγγελματική η ληστεία στον «Υφαντή» -Ηταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν

Κούγιας: Επαγγελματική η ληστεία στον «Υφαντή» -Ηταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν
Advertisement

«Ήταν μια επαγγελματικά προετοιμασμένη ληστεία, από αποφασισμένους ανθρώπους να σκοτώσουν. Όλες οι πιθανότητες ελέγχονται», τόνισε το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στο χθεσινό συμβάν στη Κηφισιά.

Ο νομικός Σύμβουλός της εταιρείας «Υφαντής» έκανε λόγο για μάχη ανάμεσα στους ληστές και τους ιδιοκτήτες, μιλώντας στην τηλεόραση του Star, ενώ τόνισε ότι οι δράστες γνώριζαν που είναι τα ταμεία της εταιρείας και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον του ιδιοκτήτη, όταν τους είπε να πάρουν τα χρήματα, αλλά να μην πειράξουν κανέναν από τους εργαζόμενους.

«Στο χώρο υπάρχουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας που έχουν καταγράψει τη ληστεία, το υλικό είναι στα χέρια της αστυνομίας, αλλά δεν μπορώ να σας πω τι δείχνουν. Πήραν 50.000 ευρώ, αλλά η προσδοκία ήταν για πολύ μεγαλύτερο. Αυτά πρόλαβαν και πήραν γιατί η ληστεία πήρε άσχημη τροπή», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Να σημειωθεί ότι η αστυνομία υποπτεύεται ότι πίσω από την κινηματογραφική ληστεία βρίσκεται συμμορία ποινικών, ενώ εντύπωση προκαλεί το πόσο καλά διαβασμένοι ήταν οι κακοποιοί, αφού πήγαν κατευθείαν στο λογιστήριο, γνωρίζοντας ότι εκείνη την ώρα στα ταμεία της εταιρείας βρίσκονταν χρήματα για τη μισθοδοσία και το δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων.

 

Πηγή

Advertisement