ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλωβισμένοι μαθητές στην Κρήτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Εγκλωβισμένοι μαθητές στην Κρήτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ
Advertisement

Η παράταση της απεργίας της ΠΝΟ εκτός από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους παραγωγούς πρώιμων κηπευτικών στην Κρήτη έχει και ως αποτέλεσμα, μαθητές που είχαν έρθει για σχολικές εκδρομές στο νησί να παραμένουν εγκλωβισμένοι.

Το θέμα της αναγκαστικής παραμονής των μαθητών αναδείχθηκε από γονείς και καθηγητές Λυκείων της Αθήνας που σε επικοινωνία τους με ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι εγκλωβισμένοι μαθητές στην Κρήτη και μάλιστα δεν έχουν χρήματα για την περαιτέρω παραμονή αλλά και δεν υπάρχουν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια για την επιστροφή τους.

Ο ακριβής αριθμός των μαθητών που είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν από το Ηράκλειο και τα Χανιά για τον Πειραιά δεν έχει γίνει επίσημα γνωστός αφού ταξιδεύουν με διάφορα πρακτορεία και σε διαφορετικές ημερομηνίες αν και πληροφορίες κάνουν λόγο για 2.500 άτομα από τα οποία περίπου 300 από το λιμάνι των Χανίων.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και ο υπουργός για το θέμα προκειμένου να εξευρεθεί λύση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Advertisement