ΚΟΣΜΟΣ

“Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου!

“Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου!
Advertisement

Ο Ιταλός φωτογράφος Mattia Passarini ζει στην Ασία από το 2006, ενώ έχει τιμηθεί με το βραβείο του “Καλύτερου Φωτογράφου” από το National Geographic.

Πρόσφατη δουλειά του η συλλογή με “δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου, άγνωστες στους περισσότερους. Ιθαγενείς από την Κίνα, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και αλλού ποζάρουν στο φακό του και συστήνονται στο κοινό.

1. Long Horn Miao, Κίνα “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 2. Kutch, Ινδία “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 1 3. Kalash, Πακιστάν “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 2 4. Kenyah, Βόρνεο “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 3 5. Apatani, Ινδία “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 4 6. Drokpa, Ινδία “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 5 7. Mentawai, Νησιά Siberut “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 6 8. Yi, Κίνα “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 7 9. Bambuti, Κονγκό “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 8 10. Ladakh, Ινδία “Δυνατά” πορτρέτα από διάφορες φυλές του κόσμου! - Εικόνα 9


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement