ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα και Μάριος: Οι δύο έφηβοι που βρήκαν τραγικό θάνατο στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δήμητρα και Μάριος: Οι δύο έφηβοι που βρήκαν τραγικό θάνατο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
Advertisement

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγωδία στη Μυτιλήνη, όπου δύο νέα παιδιά βρήκαν έχασαν τη ζωή τους μετά τη βουτιά θανάτου που έκανε στο λιμάνι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το lesvonewsnet.gr, νεκροί είναι ο Μάριος Χουλιάρας, 15 ετών, από την Αγιάσο, και η Δήμητρα Χατζηγιαννάκη, 16 ετών, από τη Μυτιλήνη (Αφάλωνας). Ο Μάριος και η Δήμητρα είχαν σχέση μεταξύ τους και φίλοι και γνωστοί μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι σοκαριστικές. Το ένα από τα θύματα, το 15χρονο αγόρι, ήταν αδερφός του 20χρονου οδηγού. Μαζί τους στο αυτοκίνητο και ο δίδυμος αδερφός του Μάριου. Με βάση όσα έγιναν γνωστά,  τα δύο παιδιά κάθονταν στο πίσω μέρος του οχήματος μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Μάριου.

Στις μπροστινές θέσεις ήταν ο αδελφός του Μάριου και ο 20χρονος Γ.Ζ.

Οπως αναφέρει το lesvospost, η τραγική ειρωνεία είναι ότι η 16χρονη Δήμητρα πριν μερικά χρόνια είχε χάσει τη μητέρα της.

Τα δυο ανήλικα που βρήκαν τραγικό θάνατο είχαν συνάψει σχέση εδώ και ενάμιση μήνα περίπου, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία από τα προσωπικά τους προφίλ στο Facebook.

Ολοι οι ανήλικοι ήταν μαθητές λυκείου στα ΕΠΑΛ Μυτιλήνης.

Πηγή

Advertisement