ΕΛΛΑΔΑ

Bουλευτές πήγαν στο Ναύπλιο και έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό [εικόνες & βίντεο]

Bουλευτές πήγαν στο Ναύπλιο και έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό [εικόνες & βίντεο]
Advertisement

 Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑ Αργολίδας διοργανώθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ομάδων της Βουλής των Ελλήνων και των βετεράνων αθλητών Αργολίδας, Μάλιστα, αντί για το αντίτιμο εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας υπέρ του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας.

Στον αγώνα παρευρέθηκε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Τσουβαλάς ενώ στην ομάδα των βουλευτών συμμετείχαν οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Μανιάτης, Παύλος Χρηστίσδης και η Κατερίνα Μάρκου ήταν η γυναίκα της παρέας.

Στην αντίπαλη ομάδα συμμετείχαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καχριμάνης , ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτης Κρίγγος και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Ναυπλίου.

Θεατής στον αγώνα ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός αλλά ο π. Ελευθέριος Μίχος ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια ενίσχυσης του συσσιτίου και της αγάπης που όλοι επέδειξαν.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Πηγή

Advertisement