PEOPLE

Αυτές είναι οι Σύζυγοι των Πλουσιότερων αντρών του κόσμου!

Αυτές είναι οι Σύζυγοι των Πλουσιότερων αντρών του κόσμου!
Advertisement

Πως είναι οι σύζυγοι των πλουσιότερων Ανδρών του κόσμου;

Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι οι σύζυγοι των δισεκατομμυριούχων είναι όλες χαϊδεμένα supermodels που περνούν τις ημέρες τους πηγαινοερχόμενες μεταξύ των κομμωτών και των πάρτυς.

Αλλά είναι αυτή η αληθινή πραγματικότητα;

Εμείς αποφασίσαμε να διαλύσουμε τους μύθους που έχουν κατασκευαστεί γύρω από αυτές τις γυναίκες, μια για πάντα.

Mark Zuckerberg και Priscilla Chan

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 1

Η καθαρή αξία της περιουσίας του Mark Zuckerberg τον Νοέμβριο του 2016 ανέρχεται σε περισσότερα από $ 50 δισεκατομμύρια. Η γνωριμία με την μελλοντική σύζυγο του έγινε όταν ήταν ακόμα φοιτητής στο Χάρβαρντ. Η Priscilla πάντοτε υποστήριζε τις προσπάθειές του και πίστευε στην επιτυχία του. Παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου, του 2012, σε μια σεμνή τελετή στο δικό τους σπίτι. Στις 2 Δεκεμβρίου του 2015, ο Mark και η Priscilla απέκτησαν ένα κοριτσάκι.

Warren Buffett και Astrid Menks

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 2

Ο Warren Buffett είναι ένας από τους πιο διάσημους επενδυτές στον κόσμο. Η περιουσία του τον Νοέμβριο του 2016 ανέρχεται σε περισσότερα από 70 δισεκατομμύρια $. Συναντήθηκε με την Astrid στη δεκαετία του 1970, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρα. Η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους είναι 16 χρόνια, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη υπερνικά τα πάντα.

Bill και Melinda Gates

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 3

Η περιουσία του Bill Gates το Νοέμβριο του 2016 ανέρχεται σε περισσότερα από $ 80 δισεκατομμύρια. Ο Bill συνάντησε την μέλλουσα σύντροφο του στο τέλος της δεκαετίας του 1980 σε ένα συνέδριο που διοργανώθηκε από τη Microsoft (η οποία ήταν υπάλληλος της εταιρείας). Παντρεύτηκαν το 1994 και μεγάλωσαν τρία παιδιά μαζί. Ίδρυσαν επίσης το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό ταμείο του κόσμου.

Larry Page και Lucinda Southworth

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 4

Ο Larry Page είναι ένας από τους ιδρυτές της Google. Η καθαρή αξία της περιουσίας του το Νοέμβριο του 2016 ανέρχεται σε περισσότερα από $ 30 δισεκατομμύρια. Λίγα είναι γνωστά για την σύντροφό του, η οποία είναι επτά χρόνια νεότερη από αυτόν. Δικαιολογημένα, προσπαθεί να αποφύγει πάρα πολύ την προσοχή του κοινού. Είναι γνωστό ότι παντρεύτηκαν μόλις λίγους μήνες μετά την έναρξη της σχέσης.

Jeff και MacKenzie Bezos

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 5

Ο Jeff Bezos είναι ο ιδρυτής της Amazon. Συνάντησε την μελλοντική σύντροφό του το 1992. Η MacKenzie αποκάλυψε αργότερα σε μια συνέντευξη στη Vogue: «Τα γραφεία μας ήταν ακριβώς το ένα δίπλα στο άλλο, και στο τέλος της ημέρας μπορούσα να ακούσω το υπέροχο γέλιο του. Πώς θα μπορούσα να μην τον ερωτευθώ;» Ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν, και τώρα έχουν τέσσερα παιδιά.

Richard και Joan Branson

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 6

Η περιουσία του ιδρυτή της Virgin Group ήταν περίπου $ 5 δισεκατομμύρια το Νοέμβριο του 2016. Ο Richard συνάντησε τη μελλοντική σύζυγό του σε ένα κατάστημα με αντίκες: παρά το γεγονός ότι ήταν παντρεμένη, αυτός την φλέρταρε επί ένα χρόνο. Τελικά, άφησε τον άντρα της για τον πιο ένθερμο οπαδό της. Τώρα έχουν δύο παιδιά.

Amancio Ortega και Flora Pérez Marcote

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 7

Η περιουσία του ανθρώπου που κατέχει την Inditex – τη μεγαλύτερη πολυεθνική της μόδας που κατέχει τα Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque, και Lefties – ήταν περισσότερο από 70 δισεκατομμύρια $ τον Νοέμβριο του 2016. Η Flora εργάστηκε για καιρό ως γραμματέας του Amancio, και το 2001 παντρεύτηκαν.

Stefan και Carolyn Persson

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 8

Ο Stefan Persson, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της H & M, έχει συσσωρεύσει μια περιουσία των περίπου $ 20 δισεκατομμύρια. Η σύζυγός του, Carolyn, δεν έχει την τυπική εικόνα της υψηλής κοινωνίας. Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, και ακολουθεί μια κανονική ζωή χωρίς υπερβολές.

Bernard Arnault και Hélène Mercier

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 9

Ο ιδιοκτήτης των Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot, και Krug οίκοι μόδας, είχε συσσωρεύσει μια περιουσία των $ 30 δις μέχρι το Νοέμβριο του 2016. Συνδέθηκε με τη σύζυγο του μέσω της μουσικής. Ο Bernard αγαπά τις κλασσικές συνθέσεις, και η Hélène είναι επαγγελματίας πιανίστρια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1991, και είναι γονείς πέντε παιδιών – δύο από τον πρώτο του γάμο και τρία που έχει με την Hélène.

Michael και Susan Dell

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 10

Η τρέχουσα καθαρή αξία της περιουσίας του Michael είναι περισσότερο από $ 20 δισεκατομμύρια. Συναντήθηκε με την μελλοντική σύντροφο του σε ένα ραντεβού στα τυφλά. Η Susan ήταν επαγγελματίας αθλήτρια και είχε λάβει μέρος σε διεθνή τρίαθλο πρωτάθλημα. Αυτή η ελκυστική αθλήτρια, η οποία μπορούσε να κολυμπά, να κάνει ποδηλασία και να τρέχει σε εξίσου υψηλές ταχύτητες, κατέκτησε την καρδιά του Dell. Έχουν τώρα τέσσερα παιδιά.

Michael Bloomberg και Diana Taylor

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 11

Ο Michael Bloomberg είναι ένας πολιτικός, επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης. Έχει περιουσία πάνω από $ 40 δισεκατομμύρια. Χώρισε την πρώτη σύζυγό του και συμβιώνει με την Diana από το 2000. Το ζευγάρι έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν βλέπουν τον λόγο για να παντρευτούν επίσημα.

David και Julia Koch

Αυτές είναι οι σύζυγοι των Πλουσιότερων Αντρών του κόσμου! - Εικόνα 12

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement