ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο άντρας της σύντομα θα πεθάνει και δεν θα προλάβει να δει το νεογέννητο μωρό τους, τότε η μητέρα του παιδιού προκαλεί τοκετό με τεχνητούς πόνους.

Ο άντρας της σύντομα θα πεθάνει και δεν θα προλάβει να δει το νεογέννητο μωρό τους, τότε η μητέρα του παιδιού προκαλεί τοκετό με τεχνητούς πόνους.
Advertisement

Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο πράγμα που θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σε μια γυναίκα. Η Diane Aulger μπορεί να συμφωνεί απόλυτα σε αυτό, αλλά η δική της μαγική στιγμή ήρθε τη στιγμή μιας μεγάλης στενοχώριας.

Μετά την ανακάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Diane έμαθε επίσης πως ο σύζυγός της είχε μόνο μερικές μέρες ζωής.

Ο άντρας της σύντομα θα πεθάνει και δεν θα προλάβει να δει το νεογέννητο μωρό τους, τότε η μητέρα του παιδιού προκαλεί τοκετό με τεχνητούς πόνους. - Εικόνα1

Ο σύζυγός της Diane, ο Mark χτυπήθηκε από τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Αλλά η ζωή δεν σταματά τις δοκιμασίες, αφού ο ίδιος είχε διαγνωστεί λίγο αργότερα με πνευμονική ίνωση – μια ασθένεια που σταματά τη ροή του οξυγόνου από τους πνεύμονες στον εγκέφαλο και σε άλλα σημαντικά όργανα.

Ο άντρας της σύντομα θα πεθάνει και δεν θα προλάβει να δει το νεογέννητο μωρό τους, τότε η μητέρα του παιδιού προκαλεί τοκετό με τεχνητούς πόνους. - Εικόνα2

Η ζωή της Diane ήταν σαν ένα τρομακτικό τρενάκι του λούνα παρκ. Ακριβώς τη στιγμή που έμαθε τα καλά νέα, ένιωσε τη ζωή της να σπάει σε κομμάτια. Δεν μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη που κυοφορούσε το παιδί του Mark, αλλά φοβόταν στην ιδέα ότι ο Mark δεν θα προλάβαινε να δει το παιδί του.

Έτσι, η Diane πήρε μια δύσκολη απόφαση. Αποφασίζει να γεννήσει νωρίτερα για να προλάβει να δώσει αυτή τη χαρά στον άντρα της. Ενώ πολλοί κατακρίνουν την κίνηση αυτή, η Diane δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί σε κανέναν. Η απόφαση της επέτρεψε στον Mark να δει το κοpιτσάκι του πριν πεθάνει.

Ο άντρας της σύντομα θα πεθάνει και δεν θα προλάβει να δει το νεογέννητο μωρό τους, τότε η μητέρα του παιδιού προκαλεί τοκετό με τεχνητούς πόνους. - Εικόνα3

Δείτε τη στιγμή που ο μπαμπάς βλέπει για πρώτη φορά την κόρη του στο παρακάτω συναισθηματικό βίντεο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement