ΚΟΣΜΟΣ

Αφεντικό πήρε όλο το προσωπικό του και το έστειλε διακοπές στις Μαλδίβες

Αφεντικό πήρε όλο το προσωπικό του και το έστειλε διακοπές στις Μαλδίβες
Advertisement

Ο Chatri Sityodtong, ιδρυτής της εταιρίες  ΜΜΑ προκειμένου να ευχαριστήσει τους εκατό εργαζόμενους του ξόδεψε 400.000 λίρες.

 Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, συνήθως κατηγορούν το αφεντικό τους, ότι δεν αναγνωρίζει την δουλειά τους και δεν τους επιβραβεύει. Ο  Chatri Sityodtong, ιδρυτής της εταιρίας  Mixed Martial Arts, όμως τα τελευταία χρόνια κάνει την διαφορά.

Αφεντικό πήρε όλο το προσωπικό του και το έστειλε διακοπές στις Μαλδίβες - Εικόνα1

Στο τέλος κάθε έτους, προκειμένου να τους ευχαριστήσει, παίρνει τους περίπου εκατό εργαζόμενους του και τους προσφέρει δωρεάν διακοπές!

Αφεντικό πήρε όλο το προσωπικό του και το έστειλε διακοπές στις Μαλδίβες - Εικόνα2

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας, Chatri Sityodtong, είπε ότι φέτος είχε αύξηση κερδών 30% και θέλησε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει του υπαλλήλους του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.

Αφεντικό πήρε όλο το προσωπικό του και το έστειλε διακοπές στις Μαλδίβες - Εικόνα3

Έτσι ξόδεψε περισσότερες από 400.000 λίρες για να τους προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στις εξωτικές Μαλδίβες.

«Με αυτόν τον τρόπο θέλω να επιβραβεύω τους εργαζόμενούς μου. Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης», δήλωσε ο Chatri Sityodtong.

«Κάθε χρόνο, παίρνω όλη την ομάδα μου σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα   σε ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων σε έναν προορισμό που κάθε φορά αποτελεί για αυτούς έκπληξη», ανέφερε.

Αφεντικό πήρε όλο το προσωπικό του και το έστειλε διακοπές στις Μαλδίβες - Εικόνα4

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement