Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του

Advertisement
Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του
Advertisement

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την εμφάνισή μας και για παραδείγματα ανθρώπων που κατάφεραν να αλλάξουν τη ζωή τους χάνοντας κιλά και ξεκινώντας γυμναστική. Σίγουρα, το βάρος είναι ένας παράγοντας που μας κάνει να αισθανόμαστε ανασφαλείς κι έτσι, όταν χάσουμε κάποια περιττά κιλά, νιώθουμε πολύ πιο όμορφοι και πιο σίγουροι για τον εαυτό μας. Ένα άλλο σοβαρό θέμα όμως είναι επίσης και η ακμή στο πρόσωπο.

Η ακμή στο πρόσωπο, σε πολλές περιπτώσεις δεν σταματάει μετά την εφηβεία, αλλά διάφορα ορμονικά προβλήματα, η διατροφή και το άγχος την επιδεινώνουν κι έτσι μπορεί να είναι από ένα απλό σπυράκι μέχρι και επώδυνες κύστες.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 23 χρονος Brian Turner, ένας bodybuilder που λατρεύει τη γυμναστική και μας δίνει συμβουλές…όχι όμως για την άθληση, αλλά για ένα πεντακάθαρο πρόσωπο! Για χρόνια ο Brian πάλευε με την έντονη ακμή στο πρόσωπό του, μέχρι που αποφάσισε να αλλάξει κάποιες πολύ βασικές συνήθειες. Μέσα σε 3 χρόνια το δέρμα του καθάρισε και πλέον το ερεθισμένο πρόσωπο αποτελεί παρελθόν! Πάμε να μοιραστούμε μερικά από τα μυστικά του για καθαρό δέρμα!

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα1

Ο Brian Turner είναι ενθουσιώδης με τη γυμναστική και την υγεία. Αλλά ακόμα και στη διάρκεια της γυμναστικής του, ένιωθε άβολα με την έντονη ακμή στο πρόσωπό του. Ήταν αντιαισθητική, τον ενοχλούσε και πολλές φορές ήταν επώδυνη. Κι όμως, δεν το έβαλε κάτω. Ήξερε ότι έπρεπε να αλλάξει κάποιες συνήθειες κι έτσι σε 3 χρόνια είχε πια δέρμα μωρού.

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα2

Τα ροζ μαλλιά που βλέπετε στη φωτογραφία ήταν μια συμβολική κίνηση για να στηρίξει τις ασθενείς με καρκίνο του μαστού τον περασμένο Οκτώβριο.

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα3

Αρχικά, άλλαξε διατροφή. Ο Turner είναι χορτοφάγος και τρώει 12 μερίδες λαχανικών την ημέρα ο ίδιος, χρησιμοποιώντας διάφορες δικές του συνταγές.

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα4

Πραγματικά, είναι πορωμένος με τα λαχανικά.

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα5

Αύξησε, επίσης, την ποσότητα νερού που έπινε ημερησίως και έκοψε τελείως τα αναψυκτικά, τους χυμούς και το αλκοόλ.

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα6

Ο Turner σταμάτησε να τρώει κάποιες τροφές που αγρίευαν περισσότερο την ακμή του, όπως γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά και σοκολατούχα τρόφιμα. Όπου μπορούσε αφαίρεσε το λίπος, τη γλουτένη και τη σόγια. Πού και πού βέβαια δεν λέει όχι σε κάτι νόστιμο όπως το παραπάνω φαγητό με κρέμα που έχει βάση την πατάτα. Η λογική του όπως μας λέει είναι πως υπήρχαν συγκεκριμένα φαγητά που του έκαναν χειρότερο το πρόβλημά του και πως ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε διαφορετικές τροφές.

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα7

Φρόντιζε, επίσης, να αλλάζει σεντόνια και μαξιλαροθήκες κάθε βράδυ ώστε να μην έρχεται σε επαφή με τον ιδρώτα του. Μάλιστα, φρόντιζε να κάνει ντους αμέσως μόλις ένιωθε ιδρωμένος. Και με τους ρυθμούς που έκανε γυμναστική, αυτό σήμαινε…πολύ συχνά! Κάποια στιγμή το δέρμα του καθάρισε όντως!

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα8

Μιλάμε για πραγματική μεταμόρφωση! Άλλες συμβουλές του είναι να μην αγγίζουμε το πρόσωπό μας, ώστε να μην μεταφέρουμε μικρόβια μέσω των χεριών. Τονίζει επίσης ότι είναι βασικό να κοιμόμαστε τη νύχτα 7-8 ώρες τουλάχιστον, καθώς η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στο δέρμα! Και φυσικά, αν το πρόβλημα επιμείνει, πρέπει να απευθυνθούμε σε δερματολόγο!

Νεαρός άντρας με ακραία ακμή στο πρόσωπο του, αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την απίστευτη μεταμόρφωση του - Εικόνα9

Με λίγη επιμονή και αρκετή υπομονή λοιπόν, η ζωή μας μπορεί να αλλάξει! Δείτε πόσο φωτεινό έγινε το χαμόγελο του Brian!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα