Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos)

Advertisement
Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos)
Advertisement

Οι περισσότεροι από εμάς αρκούμαστε στην εμφάνιση που έχουμε απο την ημέρα που γεννηθήκαμε. Ε! το πολύ πολύ να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα…

Μερικοί όμως θέλουν και κατορθώνουν να αλλάξουν τελείως την εμφάνιση τους, χάνοντας ένα μέρος απο την ανθρώπινη υπόσταση τους. Δείτε τους!

10 – Άνθρωπος Λεοπάρδαλη

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα1

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα2

Ο 67χρονος Tom Leppard προφανώς είχε ενα όνειρο ζωής. Να γίνει μια λεοπάρδαλη! Στον ελεύθερο του χρόνο διαβάζει οτιδήποτε αφορά τις λεοπαρδάλεις και ενημερώνεται απο διάφορα φόρουμ. Είναι εκτός της κοινωνικής ζωής και δεν απορώ γιατί!

9 – Etienne Dumont

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα3

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα4

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα5

Ο Etienne Dumont είναι κριτικός τέχνης και πολιτισμού για μια εφημερίδα στη Γενεύη, που απλώς έτυχε να καλυφθεί απο το κεφάλι μέχρι τα πόδια του σε μερικά από τα πιο παράξενα τατουάζ που έχω δει ποτέ. Έχει, επίσης, εμφυτεύματα σιλικόνης κάτω από το δέρμα που του δίνουν μια κερατοειδή εμφάνιση, φοράει 2,7 ιντσών, δαχτυλίδια σε κάθε λοβό του αυτιού και πλεξιγκλάς μέσω της μύτης στο πλαίσιο κάτω απο το χείλος του. Όλα τα λεφτά φυσικά είναι τα κόκκινα γυαλιά του που κάνουν μια τέλεια προσθήκη σε μια απίστευτη εμφάνιση.

8 – Rick Genest

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα6

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα7

Θα αφήνατε την κόρη σας να παντρευτεί έναν Rick Genest; Είμαι βέβαιη ότι είναι μάλλον ένα όμορφο παλικάρι, αλλά αυτό είναι χωρίς αμφιβολία το πιο τρομακτικό ανθρώπινο κεφάλι μου που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τον Genest, αλλά ξέρουμε ότι τα τατουάζ του είναι δημιουργήματα απότο «Derm FX τατουάζ» στο Μόντρεαλ.

7 – Η εικονογραφημένη γυναίκα

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα8

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα9

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα10

Η Julia Gnuse (γνωστή και ως η εικονογραφημένη κυρία), γεννήθηκε με μία κατάσταση που ονομάζεται πορφυρία η οποία προκαλεί το δέρμα της να γίνεται σαν κυψέλη τακτικά και τελικά να μετατρέπεται σε ουλή. Για να καλύψει αυτό το πρόβλημα άρχισε να κάνει τα τατουάζ που εφαρμόζονται πάνω από τις πληγείσες περιοχές. Μετά από 10 χρόνια τατουάζ έχουν καλυψεί όλες οι περιοχές και σήμερα είναι η πιο εικονογραφημένη γυναίκα του κόσμου.

6 – Elaine Davidson

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα11

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα12

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα13

Η βραζιλιάνα Elaine Davidson έχει μια σειρά από τατουάζ και πάνω από 2500 τρυπήματα στο σώμα της, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, περίπου 500 γύρω από τα γεννητικά όργανα. Το συνολικό πρόσθετο βάρος που φέρει εξαιτίας αυτής της εμμονής της είναι περίπου 3 κιλά και είναι το πιο διάτρητο πρόσωπο στον κόσμο. Τώρα ζει στο Εδιμβούργο και ισχυρίζεται ότι είναι πολύ φοβισμένη για να πάει στο σπίτι της στη Βραζιλία λόγω της προσοχής που θα προσελκύσει και ενδεχομένως να οδηγήσει σε κάποιο είδος της επίθεσης.

5 – Kala Kaiwi

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα14

Ο Kala Kawai διαθέτει 67 τρυπήματα και στο 75% του σώματός του έχει τατουάζ και έχει διαλέξει την ιδανική δουλειά, μια καριέρα στον κόσμο των Tattoos, τη λειτουργία του δικού του στούντιό στη Χαβάη. Έχει τεντώσει τις τρύπες στο λοβό του αυτιού του έως 4 ίντσες, πρόσθεσε και διάφορα εμφυτεύματα σιλικόνης στο κεφάλι του, δύο βίδες με αιχμές μετάλλων στην κορυφή του κρανίου του, έχει μια γλώσσα χωρισμένη και, γενικά, φαίνεται εξαιρετικά τρομακτικός. Αξίζει να σημειωθεί ότι χώρισε την γλώσσα του χρησιμοποιώντας οδοντικό νήμα και έκανε όλα τα τρυπήματα μόνος του.

4 – Pauly unstoppable

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα15

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα16

Με ένα τέτοιο όνομα όπως το «ασταμάτητος», θα ήταν χαζό να σταματήσει τις τροποποιήσεις μετά από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αυτός ο τύπος έχει σίγουρα το μεγαλύτερο ρουθούνι του δυτικού κόσμου (αν κοιτάξετε προσεκτικά είμαι σχεδόν βέβαιη ότι μπορείτε να δείτε τον εγκέφαλό του) καθώς και μια τεράστια ποικιλία από «mods σώματος», άλλα με το όνομά του, συμπεριλαμβανομένων των ουλών, τα κομμένα μάγουλα και το μέτωπο του, την γλώσσα του σε τμήματα, εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα του μετώπου του και πολλά πολλά άλλα.

3 – Ο άνθρωπος σαύρα

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα17

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα18

Γεννημένος το 1972 ο Eric Sprague, ή Lizardman ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έκαναν διάσπαση στην γλώσσα τους και σε κάποιους κύκλους φαίνεται να είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνος για την πρόσφατη δημοτικότητα της συγκεκριμένης τροποποίησης. Λίγο πολύ όλο το σώμα του καλύπτεται από πράσινο τατουάζ, τα δόντια του έχουν γίνει αιχμηρά και έχει πολλά εμφυτεύματα σιλικόνης τεφλόν στο κεφάλι του.

2 – lucky diamond rich

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα19

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα20

Δεν χρειάζεται να πω ότι αυτός ο τύπος είναι επισήμως το Νο 1 για τα τατουάζ πρόσωπου στον κόσμο – έκλεψε την πρωτιά απο τον Tom Leppard και τον έριξε στο Νο 10 το 2006. Έχει τατουάζ παντού, σε πολύ περίεργα σημεία, συμπεριλαμβανομένων των βλεφαρων του, μέσα στα αυτιά του, ακόμη και στα ούλα του. Είναι προφανώς ένα έργο σε εξέλιξη και έχει συμπεριλάβει έως τώρα τις προσπάθειες εκατοντάδων καλλιτεχνών τατουάζ και πάνω από 1.000 ώρες του πόνου. Προφανώς, μπορεί να καταπιεί και ξίφη.

1 – Η αγριόγατα

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα21

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα22

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos) - Εικόνα23

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η 44χρονη Dennis Avner, γνωστή και ως η αγριόγατα. Και αυτή δεν πάει πίσω τον αριθμό των αλλαγών που έχει κάνει: Τατουάζ, εμφυτεύματα σιλικόνης στο πρόσωπό της, υπογράμμισε τα δόντια, χειρουργικά μυτερά αυτιά, σκουλαρίκια, μέχρι μουστάκια πρόσθεσε, τα νύχια, ένα χωρισμένο πάνω χείλος και ακόμη και την ουρά ενός ψεύτικου τίγρη. Η ίδια λέει ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες αυτές τα τελευταία 20 χρόνια, γιατί μεγάλωσε σε μια ιθαγενή αμερικανική φυλή και η πίστη τους και τα έθιμα τους, την οδήγησαν να μεταμορφωθεί στο ζώο που είναι το τοτέμ της – την τίγρη.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα