Μια γυναίκα είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος. Τότε ο παπαγάλος της άρχισε να φέρεται παράξενα και να λέει πράγματα που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια!

Advertisement
Μια γυναίκα είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος. Τότε ο παπαγάλος της άρχισε να φέρεται παράξενα και να λέει πράγματα που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια!
Advertisement

Μια γυναίκα από το Κουβέιτ, ξαφνιάστηκε όταν γυρνώντας από τη δουλειά… βρήκε τον σύζυγό της να συμπεριφέρεται περίεργα. Ήταν νευρικός, σαν να φοβόταν κάτι.

Σύμφωνα με τον αραβικό Times, η γυναίκα υποψιαζόταν ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος.

Οι υποψίες της δυνάμωσαν τις επόμενες εβδομάδες, αλλά δεν είχε καμία απόδειξη.

Στη συνέχεια, όμως, ο παπαγάλος του ζευγαριού άρχισε να συμπεριφέρεται κι αυτός περίεργα, και να βγάζει διαφορετικούς ήχους απ’ αυτούς που έβγαζε συνήθως.

Μέχρι που άκουσε πιο προσεκτικά τι λέει ο παπαγάλος της…

Μια γυναίκα είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος. Τότε ο παπαγάλος της άρχισε να φέρεται παράξενα και να λέει πράγματα που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια! - Εικόνα1

Για εβδομάδες, μια παντρεμένη γυναίκα από το Κουβέιτ, υποψιαζόταν ότι ο σύζυγός της ήταν άπιστος.

Κάθε φορά που γύριζε νωρίτερα από τη δουλειά, εκείνος ήταν νευρικός και συμπεριφερόταν παράξενα.

Όσο πιο περίεργα συμπεριφερόταν, τόσο εκείνη σιγουρευόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μια γυναίκα είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος. Τότε ο παπαγάλος της άρχισε να φέρεται παράξενα και να λέει πράγματα που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια! - Εικόνα2

Το πουλί άρχισε να μιμείται τον σύζυγο της, από τους δυνατούς ερωτικούς διαλόγους του μέχρι τους ήσυχους και γλυκούς ψιθύρους του.

Η σύζυγος συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγος της ποτέ δεν έλεγε αυτά τα πράγματα με την ίδια, κι έτσι, επιβεβαίωσε τις υποψίες της.

Μια γυναίκα είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος. Τότε ο παπαγάλος της άρχισε να φέρεται παράξενα και να λέει πράγματα που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια! - Εικόνα3

Η σύζυγος τα έβαλε όλα κάτω και συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγος της είχε συνάψει σχέσεις με την καθαρίστρια τους, η οποία ερχόταν στο σπίτι για να “καθαρίσει”, ενώ εκείνη ήταν στη δουλειά.

Οι παπαγάλοι μπορούν να μιμηθούν την ανθρώπινη ομιλία, και ο Αφρικανικός γκρίζος παπαγάλος μπορεί ακόμη και να σχηματίσει απλές προτάσεις συνδέοντας τις λέξεις που ακούει.

Μια γυναίκα είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος. Τότε ο παπαγάλος της άρχισε να φέρεται παράξενα και να λέει πράγματα που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια! - Εικόνα4

Η παντρεμένη γυναίκα, η οποία διατήρησε την ανωνυμία της, ανέφερε τον σύζυγο της στην αστυνομία. Χρησιμοποίησε τα λόγια του παπαγάλου της ως απόδειξη.

Ενώ η μοιχεία είναι παράνομη στην πόλη του Κουβέιτ, οι αρχές της ανακοίνωσαν ότι ο παπαγάλος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο.

Μια γυναίκα είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος. Τότε ο παπαγάλος της άρχισε να φέρεται παράξενα και να λέει πράγματα που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια! - Εικόνα5

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πουλί αμφισβητείται. Το 2006, ένας Αφρικανικός γκρι παπαγάλος που ονομάζεται Ziggy αποκάλυψε στον ιδιοκτήτη του, τον Chris, ότι η φίλη του τον απατούσε.

Σύμφωνα με το NBC, ο Ziggy είπε, «Σ ‘αγαπώ, Gary!» – Αποκαλύπτοντας το όνομα του μυστικού εpαστή της.

Το ομιλητικό πουλί έκανε επίσης τον ήχο των φιλιών κάθε φορά που άκουγε το όνομα Gary στην τηλεόραση!

Μια γυναίκα είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της ήταν άπιστος. Τότε ο παπαγάλος της άρχισε να φέρεται παράξενα και να λέει πράγματα που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια! - Εικόνα6

Όταν ο Chris είπε στη φίλη του γι’ αυτό, εκείνη παραδέχθηκε ότι είχε ένα ειδύλλιο με τον συνάδελφο της, τον Gary.

Εκείνο το βράδυ, εκείνη έφυγε από το σπίτι και το ζευγάρι χώρισε.

Νομίζετε ότι οι ικανότητες ενός παπαγάλου θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη στο δικαστήριο; Χμμ … Εμείς δεν μπορούμε ν’ απαντήσουμε σ’ αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δίνουν μια αστεία νότα στην όλη ιστορία.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα