Τα πούλησε όλα και γυρνάει μαζί με την οικογένεια του όλο τον κόσμο

Advertisement
Τα πούλησε όλα και γυρνάει μαζί με την οικογένεια του όλο τον κόσμο
Advertisement

Αυτή η οικογένεια πούλησε τα πάντα και ταξιδεύει όλο τον κόσμο.

Ο Garrett Gee και οι συν-ιδρυτές δημιούργησαν μια εφαρμογή σάρωσης για κινητά, η οποία πωλήθηκε στην Snapchat πέρυσι για 54 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, όντας πλέον ένας εκατομμυριούχος, αποφάσισε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την οικογένειά του.

Νησιά Φίτζι, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ταϊλάνδη, είναι μόνο κάποια από τα μέρη που έχουν επισκεφθεί τους τελευταίους 9 μήνες που έχουν ξεκινήσει να ταξιδεύουν.

Τα πούλησε όλα και γυρνάει μαζί με την οικογένεια του όλο τον κόσμο - Εικόνα1

Μάλιστα, το εντυπωσιακό στην ιστορία αυτή, είναι ότι ο Gee δεν έχει πειράξει τα χρήματα από την πώληση της εφαρμογής, αλλά μέχρι στιγμής η οικογένεια ζει με τα χρήματα από τα πράγματα που πούλησαν όταν αποφάσισαν να αλλάξουν ζωή.

Τα πούλησε όλα και γυρνάει μαζί με την οικογένεια του όλο τον κόσμο - Εικόνα2

Το ζευγάρι από τη Γιούτα, αρχικά είχε προγραμματίσει να κάνει ένα ταξίδι 5 μηνών αλλά 9 μήνες αργότερα δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν σύντομα. «Πάντα μας άρεσε να ταξιδεύουμε, αλλά πριν από αυτό, το μακρύτερο ταξίδι μας με τα παιδιά ήταν μία εβδομάδα.

Όταν ο σύζυγος μου και εγώ ταξιδεύαμε πριν κάνουμε παιδιά θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι τολμηρό ή επικίνδυνο και λιτό όπως το θέλαμε», λέει η 29χρονη Jessica και προσθέτει ότι το ταξίδι με τα παιδιά είναι εντελώς διαφορετικό, χρειάζονται περισσότερες ανέσεις, αλλά δεν κάνουν υπερβολές με τα χρήματα. Το πιο δύσκολο στα ταξίδια που κάνουν είναι όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά αλλά το απολαμβάνουν τόσο που δεν σκοπεύουν να επιστρέψουν στη βάση τους σύντομα.

Τα πούλησε όλα και γυρνάει μαζί με την οικογένεια του όλο τον κόσμο - Εικόνα3

Το ζευγάρι έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε φίλους και συγγενείς να τους ακολουθήσουν στο ταξίδι τους στα διάφορα μέρη του κόσμου, δηλώνουν ότι νιώθουν πιο ελεύθεροι από ποτέ και ευτυχισμένοι που γνωρίζουν τόσα νέα μέρη και πολιτισμούς.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα