Έχασε 65 κιλά και «γέλασε τελευταία» όταν αυτοί που την κορόιδευαν πρότειναν να βγουν μαζί της ραντεβού

Advertisement
Έχασε 65 κιλά και «γέλασε τελευταία» όταν αυτοί που την κορόιδευαν πρότειναν να βγουν μαζί της ραντεβού
Advertisement

Όσοι έχουν περάσει από εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους που προσπαθούσαν να χάσουν κιλά, ξέρουν πόσο μεγάλο κατόρθωμα είναι να επιβάλλεσαι στις διατροφικές σου συνήθειες, να έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εαυτό σου και τελικά να τον ξεπερνάς!

Αλλά αυτή η κοπέλα κατάφερε το αδύνατο! Να χάσει 65 κιλά, μεταμορφώνοντας το σώμα, το πρόσωπο και τον εαυτό της ολόκληρο στο άτομο που πραγματικά ήθελε και της ταίριαζε να γίνει…

Βλέποντας δίπλα δίπλα αυτές τις εικόνες, κανείς δεν θα μπορούσε να υποθέσει ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο…

Κι όμως πρόκειται για την 23 χρονη Emma Pope από το San Marcos, του Texas. Πρώτα αποφάσισε να σπουδάσει ιατρική κι ύστερα έβαλε στόχο ζωής να χάσει κιλά, υιοθετώντας σωστές διατροφικές συνήθειες και εντάσσοντας τη γυμναστική στο πρόγραμμά της!

Ήταν μια ζωή θύμα εκφοβισμού και αντικείμενο χλευασμών από τους συμμαθητές της που την αποκαλούσαν χοντρή. Η ζωή της σαν έφηβη ήταν πολύ δύσκολη.

Άρχισε λοιπόν να δουλεύει πρώτα στη σκέψη της το μεγάλο σχέδιο της αλλαγής.

Αντικατέστησε τα ζυμαρικά και τις πίτσες με πρωτεϊνες, λαχανικά, φρούτα και δημητριακά.

Άρχισε να επισκέπτεται το γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα και να καταναλώνει μόνο 2000 θερμίδες ημερησίως…

Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της ήταν εκπληκτικά… “Δέχομαι μηνύματα από παλιούς συμμαθητές που μου ζητάνε συγγνώμη για το πώς μου είχαν φερθεί κάποτε. Πολύ αμφιβάλλω ότι το κάνουν από καλοσύνη. Κάθε τους προσπάθεια να φλερτάρουν μαζί μου απορρίπτεται αμέσως.”

Η Pope είναι υγιής και πολύ χαρούμενη. “Ήθελα να γίνω ένα καλύτερο και πιο υγιές άτομο, αυτό ήταν το κίνητρό μου. Το να έχω όλους εκείνους που με κορόιδευαν να απολογούνται χρόνια μετά, αφού είδαν πώς έγινα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Κι αν το κατάφερα εγώ, μπορεί να το καταφέρει ο καθένας.”

Μπράβο, ρε κοpίτσι!

Αν με χρειαστείτε, θα είμαι στο γυμναστήριο…

Έχασε 65 κιλά και «γέλασε τελευταία» όταν αυτοί που την κορόιδευαν πρότειναν να βγουν μαζί της ραντεβού - Εικόνα1

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα