Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά!

Advertisement
Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά!
Advertisement

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο σώμα. Αλλά όταν δεν έχουμε το ιδανικό βάρος ή όταν έχουμε αρκετά παραπανίσια κιλά, είναι δύσκολο να παραδεχτούμε ότι έχουμε αφήσει τον εαυτό μας για τα καλά.

Εκείνοι που παλεύουν με το υπερβολικό βάρος πέφτουν συχνά θύματα bullying.

Μεγαλωμένη στη Marion, η Mallory Manning ήξερε ότι ήταν πιο παχιά από τα άλλα κοpίτσια στο σχολείο της, αλλά δεν έκανε καμιά προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα της, παρ’ όλες τις παρατηρήσεις των δικών της ανθρώπων. Μέχρι που είδε μια φωτογραφία του εαυτού της στην ηλικία των 27, η οποία την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ είχε εθιστεί στα γλυκά και το γρήγορο φαγητό. Από εκείνη τη στιγμή, η Mallory έπεσε ψυχολογικά.

Ευτυχώς, αυτό την έκανε να βρει τη δύναμη να κάνει την αλλαγή, αντί να συνεχίσει στην ίδια ανθυγιεινή πορεία.

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά! - Εικόνα1

Στα πιο πολλά κιλά της, η Mallory ζύγιζε 152 κιλά και κατανάλωνε περίπου 5.000 θερμίδες την ημέρα, και συχνά έτρωγε ζαχαρωτά στο δωμάτιό της και σνακ ενώ παρακολουθούσε τηλεόραση στο κρεβάτι.

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά! - Εικόνα2

Θυμάται που την φώναζαν “χοντρό γουρούνι” όταν ήταν παιδί, αλλά εξακολουθούσε να αρνείται να βρει έναν τρόπο να αλλάξει και να πείσει τον εαυτό της ότι δεν ήταν “τόσο άσχημη.”

Η Mallory είχε, επίσης, ένα γλυκό πρόσωπο μπροστά στους αγαπημένους της, ήταν πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη, ενώ κρυφά γινόταν όλο και πιο καταθλιπτική.

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά! - Εικόνα3

Ήταν, επίσης, αρκετά δραστήρια και έπαιζε σόφτμπολ στο σχολείο, αλλά σταμάτησε γιατί ήταν το μόνο μέλος που χρειαζόταν μια extra-large στολή.

Σταματούσε συνέχεια για φαγητό στα fast foods που έβρισκε στο δρόμο για το σπίτι.

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά! - Εικόνα4

Απέφευγε το πρόβλημα, μέχρι που πήγε στο γάμο μιας φίλης της ως παράνυφη το 2013. Χάρη στο φωτογράφο του γάμου, η Mallory είδε τελικά το πόσο πολύ είχε αλλάξει το σώμα της χωρίς εκείνη να το έχει συνειδητοποιήσει.

Όλες οι δικαιολογίες που έλεγε στον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια ξαφνικά εξαφανίστηκαν, όταν παρατήρησε πόσο πιο παχιά ήταν από τους άλλους γύρω της.

Ωστόσο, αντί να κρύβεται πάλι στο δωμάτιό της, αποφάσισε να αναλάβει δράση και να γραφτεί στο γυμναστήριο.

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά! - Εικόνα5

Παρόλο που ήταν αρκετά δύσκολο για τη Mallory να κρύψει το νέο της σχέδιο από τους φίλους της και την οικογένειά της, πήγαινε στο γυμναστήριο κάθε μέρα, αφού πρώτα περίμενε να κοιμηθούν οι υπόλοιποι.

Μετά από δύο χρόνια εντατικής γυμναστικής, η Mallory έχασε 72 ολόκληρα κιλά!

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά! - Εικόνα6

Έχει ακόμη το φόρεμα που φόρεσε στο γάμο της φίλης της, αλλά τώρα η ντουλάπα της είναι ανανεωμένη με ρούχα που αναδεικνύουν την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της.

Μπορεί να σκεφτείτε ότι η Mallory έπρεπε να προσλάβει έναν ακριβό προπονητή και διατροφολόγο ή να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να καταστεί δυνατή μια τέτοια δραστική μεταμόρφωση, αλλά τελικά, βρήκε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόταν ψάχνοντας απλά στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της και οι φίλοι της εντυπωσιάστηκαν από την ευχάριστη αλλαγή, αν και δεν ήξεραν τίποτα στην αρχή. Το κατάλαβαν όταν έβλεπαν τα ρούχα της να γίνονται όλο και πιο φαρδιά.

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά! - Εικόνα7

Ο αρραβωνιαστικός της ήταν στο πλευρό της όχι μόνο για να την εμψυχώσει, αλλά η επιμονή της του έδωσε κι εκείνου έμπνευση να προσέξει τον εαυτό του και να χάσει κι αυτός κάποια κιλά!

Αυτή η γυναίκα ζύγιζε 150 κιλά και κατανάλωνε 5000 θερμίδες την ημέρα. Ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε νύχτα κρυφά στο γυμναστήριο και δείτε πως είναι 2 χρόνια μετά! - Εικόνα8

Ενώ έλαβε πολλά κομπλιμέντα για το νέο της σώμα, η Mallory παραδέχεται ότι το καλύτερο πράγμα που της έχει πει κάποιος μέχρι στιγμής είναι ότι φαίνεται “πραγματικά ευτυχισμένη.”

Αντί να συνεχίζει να καλύπτει τις ανασφάλειες της με ένα αστείο και ένα ψεύτικο χαμόγελο, αποφάσισε να βρει ξανά τον εαυτό της και να γεμίσει τη ζωή της με χαρά και αισιοδοξία.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα