Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς!

Advertisement
Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς!
Advertisement

Σίγουρα, όλοι υποψιαζόμαστε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των κατά συρροή δολοφόνων. Ναρκισσιστική προσωπικότητα, αντικοινωνική συμπεριφορά, βασανισμός ζώων ή παιδιών είναι μερικά από τα γνωστά στοιχεία που συνθέτουν τον άρρωστο ψυχικό κόσμο των παρανοϊκών δολοφόνων, αλλά υπάρχουν…

μερικά στοιχεία ακόμα που δεν είναι ευρέως γνωστά!

# 1. Ένα ποσοστό 60% των κατά συρροή δολοφόνων συνέχιζαν να “βρέχουν” το κρεβάτι  τους μετά την ηλικία των 12. Οι εγκληματολόγοι επιμένουν πως πρόκειται για ένα από τα πιο βασικά προειδοποιητικά σημάδια που προδικάζουν την εξέλιξη ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα1

# 2. Οι μετέπειτα κατά συρροή δολοφόνοι προτιμούν από μικρή ηλικία την αυτοϊκανοποίηση και δεν έχουν ανεπτυγμένη κοινωνική ζωή. Επιδίδονται με μεγάλη εμμονή στον αυνaνισμό, όπως ο Ρώσος δολοφόνος Andrei Chikatilo, ο οποίος ήταν τόσο επιθετικός με τον εαυτό του που είχε σημάδια στα γεννητικά του όργανα.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα2

# 3. Οι περισσότεροι δολοφόνοι κατά συρροή έχουν υποστεί κάποιας μορφής τραυματισμό στο κεφάλι όταν ήταν παιδιά, τραυματίζοντας τον εμπρόσθιο λοβό, ο οποίος ελέγχει την κρίση, τον αυτοέλεγχο και τις κοινωνικές διαντιδράσεις.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα3

# 4. Επίσης, πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι πως σε πολλές περιπτώσεις οι μητέρες των κατά συρροή δολοφόνων διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση ουσιών ή αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα4

# 5. Γενικότερα, οι κακοποιοί έχει διαπιστωθεί ότι έχουν μεγαλύτερα ποσοστά τοξικών μετάλλων στον οργανισμό τους, όπως μαγγάνιο, μόλυβδο, κάδμιο, τα οποία μειώνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, προκαλώντας τους έτσι επιθετική και ακραία συμπεριφορά. Στο παράδειγμα του James Huberty, κατά τη νεκροψία του είχε βρεθεί στο σώμα του κάδμιο και μόλυβδος.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα5

# 6. Οι περισσότεροι μανιακοί δολοφόνοι επιλέγουν σαν θύματά τους άτομα της ίδιας φυλής και καταγωγής.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα6

# 7. Παρότι τείνουμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για διάνοιες, στην πραγματικότητα, όπως έδειξε μια έρευνα σε 200 μανιακούς δολοφόνους, το IQ τους είχε φυσιολογικές τιμές.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα7

# 8. Οι κατά συρροή δολοφόνοι ελκύονται ιδιαίτερα από θέσεις εξουσίας, όπως το επάγγελμα των αστυνομικών. Οι δολοφόνοι John Wayne Gacy και Ted Bundy παρίσταναν τους αστυνόμους για να προσεγγίζουν ευκολότερα τα θύματά τους.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα8

# 9. Πολλοί από τους μανιακούς δολοφόνους έχουν προσπαθήσει να αυτοκτονήσουν. Μάλιστα, ο Charles Cullenattempted προσπάθησε 20 φορές να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αυτά είναι τα 9 πιο συνηθισμένα χαρακτηριστικά των serial killer. Ελπίζουμε να μην ταυτιστείς! - Εικόνα9

Σίγουρα, αν βρείτε σε κάποιον φίλο σας κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα. Αλλά θα ήταν σίγουρα αρκετά ανατριχιαστικό να βρείτε παραπάνω από ένα, δεν νομίζετε;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα