12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις σκεφτόσασταν ποτέ!

Advertisement
12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις σκεφτόσασταν ποτέ!
Advertisement

12 Απρόσμενες, αλλά φανταστικές χρήσεις της οδοντόκρεμας που ποτέ δεν γνωρίζατε ότι υπήρχαν.

Ήμασταν έκπληκτοι να μάθουμε ότι, πέρα από τη βοήθεια για να κρατάμε τα δόντια μας όμορφα και καθαρά, η οδοντόκρεμα είναι επίσης ένα…

αναντικατάστατο προϊόν το οποίο μπορεί να έχει χρήσεις για τις διάφορες εργασίες του σπιτιού. Μερικές από αυτές τις ιδέες μπορεί να φαίνονται λίγο παράξενες, αλλά λειτουργούν – δοκιμάστε τις και μόνοι σας!

Ξεθωριασμένα ασημένια αντικείμενα μπορεί και πάλι να λάμψουν αν τα τρίψετε με μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας.

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 1

Με τη βοήθεια της οδοντόκρεμας, μπορείτε να κάνετε τους προβολείς των αυτοκινήτων να φαίνονται λείοι και καθαροί. Η σύγχρονη οδοντόκρεμα περιέχει ένα λειαντικό υλικό το οποίο κάνει θαύματα για τον καθαρισμό τους.

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 2

Τα πλήκτρα στο πιάνο μπορεί να γίνουν βρώμικα πολύ γρήγορα λόγω της συνεχούς επαφής με τα ανθρώπινα δάχτυλα. Βάλτε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε ένα υγρό πανί και προσεκτικά καθαρίστε τα πλήκτρα – θα εκπλαγείτε με το πόσο αποτελεσματικά λειτουργεί!

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 3

Υποδήματα με λευκά πέλματα, όπως τα Converse, μπορούν εύκολα να καθαρίζονται με οδοντόπαστα.

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 4

Αν καλύψετε το εσωτερικό των γυαλιών κολύμβησης με ένα πολύ λεπτό στρώμα οδοντόκρεμας, στη συνέχεια ξεπλύνετε, δεν θα θολώνουν πια όταν είστε για κολύμπι. Ποτέ δεν θα το φανταζόμασταν!12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 5

Μπορείτε να απαλλαγείτε από τους λεκέδες σε ξύλινες επιφάνειες σε μόλις λίγα λεπτά με το σκούπισμα τους με λίγη οδοντόπαστα. Δεν υπάρχει ανάγκη για επιβλαβείς χημικές ουσίες λεύκανσης!

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 6

Η Οδοντόκρεμα είναι επίσης ιδανική για να απαλλαγούμε από τα διάφορα είδη των λεκέδων στα ρούχα, από κραγιόν σε ένα πουκάμισο μέχρι σάλτσα σπαγγέτι σε ένα τραπεζομάντιλο. Απλά καλύψτε τον λεκέ με μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας, τρίψτε το ελαφρά, και αφήστε το για ένα μικρό χρονικό διάστημα πριν το πλύνετε. Αλλά να θυμάστε ότι για χρωματιστά ρούχα είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιούμε λευκαντική οδοντόκρεμα.

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 7

Μπορείτε να δώσετε στις βρύσες την παλιά τους λάμψη αν τις καλύψετε με λίγη οδοντόκρεμα και τρίψτε με ένα πανί. Στην πραγματικότητα, λειτουργεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια επιχρωμιωμένη.12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 8

Μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το κάτω μέρος του σίδερου!

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 9

Η οθόνη του smartphone σας μπορεί να γδαρθεί πολύ γρήγορα, αν δεν το καλύπτετε με προστατευτική μεμβράνη. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα πανί, στη συνέχεια προσεκτικά τρίψτε για τυχόν γρατσουνιές. Αφαιρέστε τυχόν υπόλοιπο οδοντόκρεμας και σκουπίστε με στεγνό πανί την οθόνη.

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 10

Η Οδοντόκρεμα μπορεί να καθαρίσει ακόμα και τα νύχια σας. Απλά καλύψτε τα με μία μικρή ποσότητα, αφήστε τα για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 11

Ορισμένες οσμές, όπως αυτή του σκόρδου, του κρεμμυδιού και των ψαριών, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν από τα χέρια σας. Αλλά αν πλένετε τα χέρια σας με μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας, η μυρωδιά θα εξαφανιστεί σε χρόνο μηδέν.

12 Απρόσμενες χρήσεις της οδοντόπαστας που δεν θα τις περιμένατε ποτέ - Εικόνα 12

Πηγή:brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα